In pa to me zanima, če kdo ve za kak link, kjer isto predeluješ poljuben avto..
Tenks

Alex je napisal/-a:In pa to me zanima, če kdo ve za kak link, kjer isto predeluješ poljuben avto..
Tenks
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Alex je napisal/-a:Še nekaj me zanima - nisem nikjer zasledil.
Namreč imam problem ko hočem znižat samo sprednji konc avta. Najprej vse lepo obrežem, nardim nov layer in odrezan zgornji konc avta poljubno znižam in vstavim nazaj v original. Do tu vse lepo in prav.
SAMO ČE PA HOČEM ODREZAN KONC ZAROTIRAT IN VSTAVIM POL V ORIGINAL PA JE POTEM TUT ORIGINAL ZAROTIRAN IN POL NISEM SPREDAJ NIČ DODATNO ZNIŽAL.. ampak je vse skup zarotirano![]()
ops:
Je kdo že delal kaj podobnega
Alex je napisal/-a:Še nekaj me zanima - nisem nikjer zasledil.
Namreč imam problem ko hočem znižat samo sprednji konc avta. Najprej vse lepo obrežem, nardim nov layer in odrezan zgornji konc avta poljubno znižam in vstavim nazaj v original. Do tu vse lepo in prav.
SAMO ČE PA HOČEM ODREZAN KONC ZAROTIRAT IN VSTAVIM POL V ORIGINAL PA JE POTEM TUT ORIGINAL ZAROTIRAN IN POL NISEM SPREDAJ NIČ DODATNO ZNIŽAL.. ampak je vse skup zarotirano![]()
ops:
Je kdo že delal kaj podobnega
Fiat Tipo je napisal/-a:Kukr razumem teb zarotira komplet vse in ne samo tistega dela ki ga hočeš. Če odrežeš z freehand in pol takoj daš brez da bi kliknil zraven odrezanega(okoli odrezanega se morjo videt črtkane črte pol daš kar direkt ukaz rotate pa za kolk stopinj. Če pa hočeš ta del še enkrat kopirat moraš pa spet imet črtice okol(označeno) in daš ctrl+c in pol odpreš original sliko ter daš paste as new layer.
Upam da sem prav razumel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov