Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
wolfNo1
Nov uporabnik

konzola?

Napisal/-a wolfNo1 So sep 01, 2007 10:41 am

Zanimam me, kako se pravilno reče tisti sredinski "konzoli" na sredini avtomobila? Mislim tisto plastiko, ki je speljana čez ročno zavoro, menjalno ročico pa vse do armature. Rad bi naredil "kalup" oz. model na katerega bi potem z poliestrom zalil "konzolo". Zraven pravega imena, bi še prosil za kakšen nasvet pri izdelavi le te?!

Mogoče kakšen načrt ali slika, če je kdo to delal?!
Lepo prosim za pomoč!

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 So sep 01, 2007 10:45 am

Lp, zanima me kako bos tole naredil, ali si si zamislil "preoblect" ali kaj drugega, prilepi kaksno sliko polek da vidim za kateri avto gre, nato pa ti lahko priporocam nadaljne posege

Lp, Nicc0

Uporabniški avatar
wolfNo1
Nov uporabnik

Napisal/-a wolfNo1 So sep 01, 2007 10:55 am

Nicc0 je napisal/-a:Lp, zanima me kako bos tole naredil, ali si si zamislil "preoblect" ali kaj drugega, prilepi kaksno sliko polek da vidim za kateri avto gre, nato pa ti lahko priporocam nadaljne posege

Lp, Nicc0

Kako sem si zamislil? Z lesom in stirodurom bi naredil model, potem bi ga zaščitil (še ne vem s čim), da nebi uničil modela, potem bi vse skupaj "zalil" (z vlakni) in nato pokital ter pobarval.
To bi sicer delal prvič, zato tudi prošnja za kakšen nasvet popolnemu začetniku.

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus So sep 01, 2007 11:20 am

Kako pa misliš dvignit menjalnik in ročno?

Uporabniški avatar
wolfNo1
Nov uporabnik

Napisal/-a wolfNo1 So sep 01, 2007 11:25 am

phoebus je napisal/-a:Kako pa misliš dvignit menjalnik in ročno?

Menjalnik? Tam bom speljal nižje do že obstoječe plastike, ki je okoli menjalnika. Pri ročni, pa bom pustil luknjo, da se bo brez problemov premikala gor ali dol.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov