Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Skinhead
Nov uporabnik

pragovi

Napisal/-a Skinhead Če sep 13, 2007 4:43 pm

Kupil sem nove športne pragove za moj avto, preko bolhe, ko sem tipa vprašal kako dobit papirje za pragove, je rekel da moram slikati končni izdelek, se pravi pragove na avtomobilu, in jih poslat v nko firmo v kranj ti pa mi na podlagi slik izdajo potrebne papirje da opravim homologacijo. Pozna mogoče kdo to firmo?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: pragovi

Napisal/-a MacTron Če sep 13, 2007 5:50 pm

Skinhead je napisal/-a:Kupil sem nove športne pragove za moj avto, preko bolhe, ko sem tipa vprašal kako dobit papirje za pragove, je rekel da moram slikati končni izdelek, se pravi pragove na avtomobilu, in jih poslat v nko firmo v kranj ti pa mi na podlagi slik izdajo potrebne papirje da opravim homologacijo. Pozna mogoče kdo to firmo?

ce je to ...Fazer (blizu Kranja - natancneje Bitnje) mora biti vzigosana njegova serijska
ponavadi je na spodnji strani spoilerja, praga... drugace kar tako na luft ne vrjamem
najprej se pozanimaj... www.fazer.si
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Če sep 13, 2007 6:29 pm

sem tudi jaz tko naredu, sicer nevem tocno pri kirem podjetju, sem poslal slike in so poslali potrdilo o vgradnji, vse papirje z izračuni in merah pragov, podatke o materialu ipd. poslali so tudi ploscice za jih prilepit na pragove, vse skupaj pa sem placal kot da bi bilo z zlatom printano in vsaj na platinast papir.

tako da ti rabis samo gravirane ploscice, papirje tizrihtam jaz za malo denarja.
Extreme N

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če sep 13, 2007 7:02 pm

http://www.kuhartrade.com/index.php?stran=1

;)
kontaktiraj primoža...
Slikati boš pa moral pragove ,ter fotokopirati prometno avta,ter to poslati z tvojimi podatki njemu :D
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Pe sep 14, 2007 8:54 am

Black_Racer® je napisal/-a:http://www.kuhartrade.com/index.php?stran=1

;)
kontaktiraj primoža...
Slikati boš pa moral pragove ,ter fotokopirati prometno avta,ter to poslati z tvojimi podatki njemu :D

tako sem naredu in mo je ded za 20€ + poštnina poslau papirje :tomidelej:
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov