extreme N je napisal/-a:peskanje v bistvu odstrani vso barvo, ko brusus pa jo samo poskodujes da se druga bolje prime. to je razlika. u bistvu peskanje ni toliko drago. ko bom barval moje bom dal peskat, ker sem ze brusu pa se lusci tudi ce sem dal podlago. lahko da je bila barva napacna, nevem. uglaunem spomladi grejo na peskanje
SAVINJCAN je napisal/-a:
kje pa peskajo in kakšna je cena? pri nas imamo sicer v firmi tud peskalnega ampak je premočen za felge.
extreme N je napisal/-a:ker sem ze brusu pa se lusci tudi ce sem dal podlago. lahko da je bila barva napacna
extreme N je napisal/-a:uprasi pri kakem avto licarju da ti predlaga koga, ali pa ce imajo kar tam. zakaj bi bil premocen?? pac malo bol od dalec, to je to. ce imas moznost nardit zastonj, zakaj ne![]()
pol ti dam se moje za speskat:D:D:D:D:D:D
_Mihc_ je napisal/-a:jani.vuk je napisal/-a:jaz sem dal svoje najprej speskat nato so mi jih pokitali nato so mi jih pobarvali s trmelno barvo nato pa še s srebrno kot se jaz hotu in nato še lakiranje
In kolk te je use pršlo?
Pa a je kdo kdaj dau ravnat feltne, k so ble jajčaste?
yugo_tuning je napisal/-a:ma peskanje ni drago...fotr je dal speskat in pofarbat v logatec..pa ni tolk...
drugače pa:...a ti misliš ALU felge štrihat al jeklene?
npr..jeklene sm jst samo mal zbusil...un preliv za rjo odstranjevat-tolk da mi je tisto rjo pobral mal vn....potem pa s pištolo temeljno in črno čez.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov