prosko002 je napisal/-a:prepovedane so! Sicer nisem mel problemov s policaji, sam so mi pa sami policaji povedal, da je to prepovedan. Mam namreč enga policaja, ki me obvešča o tem kaj in kako je s temi predelavami.
Kot zanimivost nej povem, da neonska osvetlitev podvozja ni prepovedana, dokler motor ni v zagonu. Takoj, ko ti motor spraviš v zagon (vžgeš, zalaufaš) ti lahko blue angel napiše listek za 40k kazni.
lp
Prosko
pro2c je napisal/-a:jaz, pa se par folka imamo modre pozicijske, ni blema
ne vem koga, toda enega od nas so vstavli, ker je imel rdece diode, jih je moral menjat, brez kani...skif je pa tudi dejal da v zakonu nikjer nic ne pise o barvah, le rdecih ne smes imeti spredaj
Neon je napisal/-a:Če sm prav razumel, dokler motor ni v teku maš lahko prižgane, ko pa zalaufaš jih morš ugasn in to je to?
pro2c je napisal/-a:to, pa nekateri avti imajo ze serijsko bolj modrikaste luci (ne xenon...vcasih pa tudi) in ce je tisto dovoljeno...
drugace pa poglejmo logicno: rdece ledice v temi kaki penzionist zamenja za zadnji del avta in nastane blem...medtem pa recimo zelene ali pa modre niso blem
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov