Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Kako lahko najlaži nardim panele za zvočnike? str. 3

Napisal/-a _miha_ Če okt 18, 2007 5:18 pm

takole je imam polota 6n, dobil sem podaljšek za spredaj pa me zanima kako nej ga gor dam? kater material nej uporabim? rad bi da bi pol šprajno med podaljškom in odbijačem zakitu da bi zgledalo kot enodelni odbijač. Pa lukne na odbijaču stranske bi rad da jih ne bi bilo več. s čim to nardim?
Ker je odbijač iz plastike podaljšek pa steklenih vlakenj me zanima vaše mnenje kaj kupiti da se bo prijel eno na drugo?

eden mi je reku da mi za 40€ zašvasa skupi da bo zgledal kot enodelni odbijač sam nevem kako bo plastiko pa steklena vlakna zašvasu.

še slike odbijača original podaljšek bel gre dol.
Slika
pa slika podaljška
Slika
Zadnjič spremenil _miha_, dne Pe nov 23, 2007 3:20 pm, skupaj popravljeno 7 krat.

nejcracing
Novinec

Kraj: trojane

Napisal/-a nejcracing Če okt 18, 2007 6:50 pm

a lahka sam poveš koliko si dau za podalšek, jst sm svojga glih zdej polomu

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Če okt 18, 2007 6:56 pm

zgnetas skup podalsek pa odbijac, pol se pa itak pokita pa se nic ne vidi! glede lukn pa nesi enmu ko ti lahko to skup posvasa al pa zalije s plastiko, pa se pol spet cez pokita da se nic ne vidi!
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Če okt 18, 2007 7:12 pm

tmtslash je napisal/-a:zgnetas skup podalsek pa odbijac, pol se pa itak pokita pa se nic ne vidi! glede lukn pa nesi enmu ko ti lahko to skup posvasa al pa zalije s plastiko, pa se pol spet cez pokita da se nic ne vidi!

ja sam zaradi treslajev a to ne bo nič počil kit če kitam? a to zanetam z običajnimi neti?

za podaljšek sem dal 50€

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Če okt 18, 2007 8:07 pm

ce bos kital bos moral barvat cel odbijac. Jaz sem s kovicami zakovicil tam kjer se jih ne vidi pa spranjo zapolnil s silikonom in drzi kot pribito ;)
Extreme N

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Če okt 18, 2007 8:13 pm

extreme N je napisal/-a:ce bos kital bos moral barvat cel odbijac. Jaz sem s kovicami zakovicil tam kjer se jih ne vidi pa spranjo zapolnil s silikonom in drzi kot pribito ;)

ja sej barvo bom cev odbijač tko al tko, zato ker bom dal zašvasat une lukne stranske (na lev stran 2 reže in na desni strani 2 reže) na odbijaču da jih nebo več.

kovicami kaj je to?, ja sej zdej študeram da bi pustil tist rob sej se skor nč ne vidi, zato ker če kitam lahko kit poč tam pol sm pa spet na začetku.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če okt 18, 2007 8:37 pm

Plug and play stuff je bil vedno najboljsi :roll:

Kniping sraufi vezice...

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Če okt 18, 2007 8:44 pm

PiLLLe je napisal/-a:Plug and play stuff je bil vedno najboljsi :roll:

Kniping sraufi vezice...

Plug and play stuff, kaj je to kit??

a mi lahko en pove kaj morm dat zdej na podalšek , ki je še čist svež, nč še ni gor? kakšen kit,...

Luky

Napisal/-a Luky Če okt 18, 2007 9:12 pm

_miha_ je napisal/-a:

Kniping sraufi vezice...

a mi lahko en pove kaj morm dat zdej na podalšek , ki je še čist svež, nč še ni gor? kakšen kit,...

manjka ti malo angleščine... :?
plug and play- vstavi in delaj-s tem je mislil kniping šraufi, vezice (čepro z vezicam ne vem čelahk kej dost nardiš...

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če okt 18, 2007 9:15 pm

_miha_ je napisal/-a:

Kniping sraufi vezice...

Komedijant. :EE

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Če okt 18, 2007 9:15 pm

Luky je napisal/-a:
_miha_ je napisal/-a:

Kniping sraufi vezice...

manjka ti malo angleščine... :?
plug and play- vstavi in delaj-s tem je mislil kniping šraufi, vezice (čepro z vezicam ne vem čelahk kej dost nardiš...

ups hehe sploh nism razmišlu,

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če okt 18, 2007 9:21 pm

Kokerkol ga gor montiraš,js bi ga šravfal gor s knipingi ali pa netal,vmes bi pa še dal malo mase za šipe bi res malo boljše še držalo...
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Kraj: Dolenjske toplice

Napisal/-a bobi11 Pe okt 19, 2007 6:07 pm

prvo k prvo da ti povem izdelke iz poliestra ne morš prvarit na plastiko, tako da to odpade!
najboljši način je da najprej prpopaš podaljšek gor z lepilom za stekla- najbolši je od firme KENTA, se tud ne posuši v tubi tako hitro( večkratna uporaba) in je zihr najboljši, nato pa lahko še z netaš skup- zihr drži!!
aja če pa boš že kital pa daj s kitom ki se uporablja za plastiko- bolj je elastičen ti ne bo pokalo

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Pe okt 19, 2007 7:00 pm

bobi11 je napisal/-a:prvo k prvo da ti povem izdelke iz poliestra ne morš prvarit na plastiko, tako da to odpade!
najboljši način je da najprej prpopaš podaljšek gor z lepilom za stekla- najbolši je od firme KENTA, se tud ne posuši v tubi tako hitro( večkratna uporaba) in je zihr najboljši, nato pa lahko še z netaš skup- zihr drži!!
aja če pa boš že kital pa daj s kitom ki se uporablja za plastiko- bolj je elastičen ti ne bo pokalo

aha hvala ti, sm se odloču da ne bom kitu, zato če sam mal podrajsam kjer kol lahko že kit poč. bom zalepu pa zanetu.

A je kdo slišu za lepilo sikaflex? to mi je un reku k mi je prodal podaljšek

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Pe okt 19, 2007 10:20 pm

_miha_ je napisal/-a:
bobi11 je napisal/-a:prvo k prvo da ti povem izdelke iz poliestra ne morš prvarit na plastiko, tako da to odpade!

aha hvala ti, sm se odloču da ne bom kitu, zato če sam mal podrajsam kjer kol lahko že kit poč. bom zalepu pa zanetu.

SIkina je pa zame osebno najbl zakon masa za šipe ;)
Mi že tolko let lepimo z siko na šihtu in še nbena šipa ni spustila,pa še bolj gosta je se ne povesi ko mažeš za šipo...
Tako da js absolutno siko priporočam
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
_miha_
Novinec

Napisal/-a _miha_ Pe okt 19, 2007 10:29 pm

Black_Racer® je napisal/-a:
_miha_ je napisal/-a:

SIkina je pa zame osebno najbl zakon masa za šipe ;)
Mi že tolko let lepimo z siko na šihtu in še nbena šipa ni spustila,pa še bolj gosta je se ne povesi ko mažeš za šipo...
Tako da js absolutno siko priporočam

A pa to čeprav je lepilo za šipe prime plastiko pa poliester skupi? pol se mi najbol splača kupt kar sikoflex lepilo

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Pe okt 19, 2007 10:55 pm

Ja siko kupi,to je taboljša stvar za take zadeve lepit skupaj ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Kraj: Dolenjske toplice

Napisal/-a bobi11 So okt 20, 2007 9:18 am

nimam pojma za to lepilo k ga še nism uporabljal.
drgač tud kenta drži in do sedaj še ni bilo nobenih pritožb na šihtu :D
vsak ma pač raje s tistim katerim dela

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® So okt 20, 2007 10:06 am

bobi11 je napisal/-a:nimam pojma za to lepilo k ga še nism uporabljal.
drgač tud kenta drži in do sedaj še ni bilo nobenih pritožb na šihtu :D
vsak ma pač raje s tistim katerim dela

Kento še nisem uporabljal,drgače smo pa že tut z wurthovim lepli,sam nismo šip,sj veš najbl zauaš temu ko si prej skos lepil pa je 100% držal,ker ni fajn če šipa spusti,se morš pol jebat pa probat zaflikat če gre,če pa cela spusti okol in okol pa ni fajn :lol:
No pa za šipe je tut fajn d je ta masa bolj gosta,ko te navadne za 5-10 eur so vse nekam redke pa za kombija ko recimo not lepiš more bit debelejši sloj mase in če je redka masa se pol kr prevrže ko lepiš ne stoji pokonci...
No itaq zj že kompliciramo :lol: lej sej ti rabš to sam za podaljšek gor nalimat,vzami eno najcenejšo maso za šipe in s tisto nalimaj,sj itaq ne bo samo masa gor držala,bo netano,z maso se bo samo malo vmes limal,pa spredaj med odbijačem pa podaljškom d boš pol naredil tako da boš zamazal lepo z njo ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Napisal/-a Gregamax So okt 20, 2007 11:40 am

ja mam ta isti podaljšek na svojem polotu in sm ga samo zataknu v režo pod odbijačem in na oblogah privijaču na vsaki strani po enem vijakom pa drži ko sneto!Bom ga pa čez zimo zadelal gor da bo zgledalo kot en odbijač in to bom naredu s poliestrom!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov