Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

gojcus
Nov uporabnik

Kraj: Celje

P206

Napisal/-a gojcus So okt 20, 2007 10:33 pm

Imam p206 1.6 v16 xs.Zanima me nekaj stvari:
1. kako je s temi lučmi angel eyes npr. dark verzija oz. black verzija. Je svetilnost res slabša?
2. ali se kje da dobiti display za avtomatično klimo v drugačni barvi
3. razmišljam o xenox vendar nima pranja luči, se da to dodatno zmontirat in kje bi se dal ta sistem dobiti
4. katere 206 imajo po defaultu originalni spojler zadaj?
5. ima kdo kašne načrte inštalacij (kje potekajo kabli) oz. blue print tega avta.

Za odgovore vam bom zelo hvaležen.

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless So okt 20, 2007 10:44 pm

1. Da bi bla svetilnost slabša ne vem
2. Ne da se. Lahko sam predelaš. Notri je oranžna folija in žarnice, ki jih zamenjaš z ledicami.
3. Pranje luči, nisem še slišel da bi 206 imela pranje luči..
4. Originalni spoiler ima gor RC malenkost drugačen je pa na s16
5. Nekaj se jih dobi v AutoData, drugače pa obstajajo manuali..

Za več informacij te pa vabim na www.pugi-team.si

Lp

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Ne okt 21, 2007 10:03 am

Lej za xenon najboljše da ga kupiš v Trzinu v digitkliku,ga dobiš ugodno za 90 eur dobiš 6000 al pa 8000 pa ga montiraš doma z lahkoto,potem glede špricl si jih pa samo montiraš na odbijač od enega drugega avta,če ne druga daš ene iz haube gor,če drugih ne najdeš,u glavnem preglej malo po avtih kake imajo pa pol jih iščeš od tega avta,šlavfe pa napelješ do posode in pol samo daš od šlavfekov od pranja šip not vmes Y komad pa lohk pol vlečeš iz tega Y komada do šipm in do špricl do odbijača ;)
Spojler RC lohk komot gor daš ker je itaq po original dodatno opremo se ga da gor dat,homologacije ni pa tut če ga original zravn avta dodatno gor dobiš tako tut če ga zaj gor daš naknadno ne bo blemov,sicer pa imam js enega doma če si interesiran me kontaktiraj :D ,display se samo predela,če imaš notri oranžno folijo jo ven vzameš in samo modre al pa kko barvo pač hočeš ledice notri in 120 stopinjske,no glede angel eyes med krom look in black look ni razlike med svetilnostjo,sploh pri kratki ker imaš leče ni,pri dolgi mogoče malo ampak ne verjamem...

To je to od mene ;)
1 3 5
2 4 6 R

gojcus
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a gojcus Ne okt 21, 2007 12:41 pm

Najlepša hvala obema za odgovore. Sem se pa že prijavil na http://www.pugi-team.si/.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost