Courage™ je napisal/-a:Brezveze kupujes felne ce nimas dnarja za njih. Rabljene felne in gume, pa se to 16" na passatu. Daj malo pomisli. Na passatu bojo 16" smesne, tudi 17", ce pa ze sedaj govoris da nimasdnarja za 17" pol pa brezveze da kajrihtas. Pusti tak ko je pa fertik.
Dejan-k je napisal/-a:no imam vprasanje ne morem se odlocit med 16 ali 17 coll kere bi vzel raje bi imel 17 samo me malo motijo cene gum za 16 pa ne vem kako kaj zgleda to na passatu ima mogoce kdo gor 16 in ima sliko kako pride to na pasatu?bi prosil ce lahko malo pokaze:D
LP
Courage™ je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Če nimaš dnara, pusti raje.
LP
Ja no, kaj sem mu pa jaz napisal ?
KAALman je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Če nimaš dnara, pusti raje.
LP
Ja no, kaj sem mu pa jaz napisal ?
hehe... itaq... samo, postavi se v njegov položaj, a si še nikoli nisi nečesa želel, pa ti je pač malo manjkalo ali pa si mel pomisleke... ?
hladni je napisal/-a: V samih felnah ni neke blazne razlike v ceni, v gumah pa je astronomska. Rajši mam 16 in vrhunske gume, kot 17 pa gume nankang. Kamorkoli grem in iščem nek poceni komplet mi hočejp podturit nankang in podobno sranje, hvala lepa!! Dobro gumo vidiš le na dobrih avtih, ki jo imajo že v originalu gor. Vse ostalo je....kitajsko sranje in neke čudne variante. Pol pa se zapičiš pa nimaš ne avta,ne gum, mogoče ti felne ostanejo. Roko na srce...sploh pa ne vem čemu 18,19 na avto?
LP
hladni je napisal/-a: Rajši lubico na karibe peljem za 14 dni. neumnost čista.
Če nimaš dnara, pusti raje.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov