Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Nalepka

Napisal/-a Gregec2 Če dec 27, 2007 10:56 pm

Lep pozdrav vsem imam prošnjo in sicer rad bi dal izdelat nalepko za vratca od tanka z motivom ice age veverčke (slika priložena) vratca so okogla wv polo...
Zanima me, če kdo ve kdo bi mi to lahko izdelal al pa če je mogoče kak mojster tu gor na forumu in kolk bi to kej koštalo.....Nalepko bi pa točno tako barvno samo veverico brez belega ozadja.....

Hvala Gregec
Priponke
icon_iceage_narrowweb__300x476,0.jpg

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Pe dec 28, 2007 2:06 am

najbolsa resitev ti je airbrush...najdes enga ko to zna delat, pa mu das neki € pa je zadeva resena!
lp
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe dec 28, 2007 2:29 am

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=58770

not maš en link.. drugač pa rajše kot je tmtslash reko daj airbrush bo bolše ziher :EE

clioCE
Nov uporabnik

airbrush

Napisal/-a clioCE So jan 05, 2008 8:18 am

če hočeš s tehnologijo airbrusha naredit tako kompleksno sliko na ~10x10cm
:lol:
mislim da bi te airbrush prišel dražje kot lakiranje celega avta - to NI par EUR
najbolje je tako zadevo naredit na solventni tiskalnik in po konturi izrezat, tudi če bi imel tehnologijo za to, ti jo pod 50€ ne grem delat..
ni malo dela s takole željo, zgleda pa res COOL :lol:

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy So jan 05, 2008 9:30 am

izrežeš samo veverico, pa sprintaš na prozorno samolepljivo folijo.pa mas nalepko za približno 1eur.

LP
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Ne jan 06, 2008 12:26 am

ka pa vremenski vplivi? no js sm dal delat eno nalepko za avto, sicer je bla enobarvna pa manj komplkesna kot tvoja, malenkost manjša - je pa kovinsko srebrne barve in narjena iz materiala za car tatto-je. naslov je pa www.avtonalepke.com

vse sm ureju prek pošte, mu poslov sliko v .jpg in on men prek pošte. sama nalepka ni tok draga in se cena z večanjem števila naročenih nalepk niža, npr. če jih vzameš 5, te pride nekje tok kokr dve po navadni ceni, računa pa se še stroške oblikovanja. js sm dal za nalepko 17€ ker sm sam eno rabu, mi je dve poslal za isto ceno - jst sm zadovoljen in nalepka še drži. (knock knock)... maš pa več teh ponudnikov ( vpiš v googla avto nalepke al kej podobnga)

Lp

clioCE
Nov uporabnik

Napisal/-a clioCE Ne jan 06, 2008 6:12 pm

ThugBoy je napisal/-a:izrežeš samo veverico, pa sprintaš na prozorno samolepljivo folijo.pa mas nalepko za približno 1eur.

LP

že samo da jo v photoshopu ali podobnem softveru obrežeš tako kot je treba boš imel nekaj dela, na prozorno folijo in domači ink-jet printer kar pozabi - UV svetloba, vlaga in ostali vplivi ti jo bodo uničili v dveh tednih..
nalepke ki se režejo (ala razni car tatooji) so ponavadi enobarvni materiali pa izredno trajni in stabilni - ne bledijo
seveda se da naredit tudi printano (solventni tisk) in rezano samo dvomim da bo kdo to naredil za 1 EUR :)))
pa če niso res vrhunski materiali bo relativno hitro zbledela tudi ta.

aja thugboy probaj za foro sprintaj eno na prozorno folijo - presenečen boš tudi nad barvo ki jo bo imela veverca potem ko jo boš nalepil na npr. temno moder avto :D

poanta: ne bluzi tam kjer se ne spoznaš na zadeve - nekdo te bo še resno vzel in bo zaradi tvojih nasvetov oškodovan

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To jan 08, 2008 11:57 pm

Koliko bi me prišla nalepka za na zadnjo šipo.
Besedilo ima 5 besed (2+2+8+4+5). Plusi pomeijo presledek, številke pa črke v eni besedi.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Sr jan 09, 2008 10:55 am

sonček je napisal/-a:Koliko bi me prišla nalepka za na zadnjo šipo.
Besedilo ima 5 besed (2+2+8+4+5). Plusi pomeijo presledek, številke pa črke v eni besedi.
lp

predvsem odvisno od folije, rezanje traja 2 min, za natipkat pa ne rabis vec kot 30 sekund s postavitvijo vred. skratka to ti lahko kdo naredi 4 free, mu das za folijo 5 eur in to je to. crke res niso problem, drugo bi bilo ce bi bilo treba neko sliko oblikovat...
Extreme N

trolly23
Novinec

Napisal/-a trolly23 Sr jan 09, 2008 6:26 pm

ewo tuki maš en link!

http://www.rozmandesign.com/

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Sr jan 09, 2008 9:03 pm

nalepke ti lahko zrezem tudi jst.
Extreme N

Uporabniški avatar
.:Tomaz:.
Novinec

Kraj: Slo

Napisal/-a .:Tomaz:. Sr jan 09, 2008 9:10 pm

a nebi blo najmajn težav da ti to naredi nekdo ki ma stroj za to kr to konc koncev ni drago sem mel čes celo šajbo na tiputu dve kitajski črti pa sm zastojn dob od kolega kar pomeni da ni to drago,sam da to je blo pred 2 letoma. Nalepka se ni nikol odlepla pa še z brisalcem sm skos lafu poji :-P
Nice day!!!

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Sr jan 09, 2008 10:00 pm

sj tisti stroj mam tud jst :) rece pa se mu ploter ;)
Extreme N

Uporabniški avatar
.:Tomaz:.
Novinec

Kraj: Slo

Napisal/-a .:Tomaz:. Sr jan 09, 2008 10:02 pm

potem veš da to ni neka težk :-P
Nice day!!!

N-J uno
Nov uporabnik

Kraj: ok.mb

Napisal/-a N-J uno So jan 19, 2008 5:33 pm

odvisno iz kje si, vem da en dela v mb blizo centra jager v melju z računalnika preneseš na cd oz mp3 oz usb kluč pa prineseš pa ti jo izrežejo, cena hm nebi vedo pomoje ni več kot 15€ nevem pa točno na pamet ceno govorim, vem da so me moje viper črte prišle 20€
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov