Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

NOVITEC: krom platišča, vijaki, distančniki in vzmeti

Napisal/-a pinny So dec 29, 2007 4:42 pm

Zanima me kako se kej držijo orginal kromirana platišča tko čez leta, mislim obstojnost kroma pa to, to mi tko al tko jasn da če felgno porajsaš da gre to dol in grd zgleda, sm tko čez par let se to morda ta krom kikej spoka al kj druzga morda spemeni ton barve zarad toplote al kj tazga, ne vem pač prašam ker nikol to imel. Pa z čem se taka platišča perejo, al se to kot vsaka druga lahko z meglio-tom in podobnimi spreji, pe če npr. se to pere z wap-om in ti nekdo prebli to z wapom pere, če slučajn gre to dol ta krom tudi al je to tolk obstojno da ne?

Kot drugo me pa zanima, orginal lukne na avtu so 4x98 in če dam gor platišče z luknjami 4x100 moram imeti excentrične vijake kar imam že sedaj. Zdj pa kolikor js vem se excentričnih varnostnih vijakov ne dobi kje, mi je pa nekej časa nazaj edn govoru, da recimo v mojem primeru k imam excentrične vijake da se dobijo neki čepeki ki jih daš na kapico vijaka gor, te vijake pa potem z nekim posebnim ključem priviješ na glavo excentričnega vijaka. Je že kdo slišu za kj tazga, in če je morda da pove kako in kj ter kje se ta reč dobi, al pa prilima kr kak link.

Kot naslednje pa me zanima, se dobijo tudi podajšani varnostni in podaljšani excentrični vijaki, ali se dobijo zgolj navadni vijaki ki so podaljšani?

Pa še vprašanje od distančnikih, vem da se mal smešn sliš pa vseen, je potrebno distančnike tudi homologirati? Mi znan da treba vse kar se da na vozilu kar ni orginal oz. kar se predela dat homologirat, sprašujem pa predvsem zarad tega, ker kolikor sem preiskal po netu te distančnike nikjer nisem zasledil podatka da bi vsebovalči tuv certifikat.

Pa še eno splošno vprašanje, ima morda kdo kaj od vsega naštetega na svojem avtu, zanima me pač zaradi izkušenj oz. zadovoljstvo alu felg, pa tudi športnih vzmeti in podobnih reči od Noviteca: gledu sem športne vzmeti pri katerih je avto spredaj znižan za -45 in zadaj za -30mm, se te vzmeti z časom še kj preveč ne posedejo, kot to velčja za apex-eve? Je pri fedri k znižća avto za -45mm že potrebno krajšanje amortizerjev?

Uf zdaj sm vam pa natrosu vprašanj :lol:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo So dec 29, 2007 4:47 pm

čist na vsako vprašanje maš vsaj 5 tem...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov