scorpion king je napisal/-a:Ja sam če ne morm homologirat mi to prav dost ne pomaga. A pa se kako drgač ne da tega zrihtat , namreč za 400 evrov imam možnost dobit leto star komplet feltne+bridgestone potenza 205/45/16, kar se mi zdi precej ugodno...
scorpion king je napisal/-a:Ja sam če ne morm homologirat mi to prav dost ne pomaga. A pa se kako drgač ne da tega zrihtat , namreč za 400 evrov imam možnost dobit leto star komplet feltne+bridgestone potenza 205/45/16, kar se mi zdi precej ugodno...
scorpion king je napisal/-a:ja sej ravno zato nebi dal 195/50/16 ker so precej dražje, imam raje nižje in širše gume ker so cenejše pa lepše zgledajo. Kok se pa to na porabi in pospeških avta pozna? namreč mam mašino 1.2 16V (pač voznik začetnik)
_Boštjan_ je napisal/-a:no povem iz moje izkušnje.. na cliotu 2 imam 195\50\15 felge in gume. v kartončku mi pa piše 185\55\15. do sedaj kateri koli policaj me je ustavu mi ni še noben težil sej je vsak pogledu samo cole noben pa ostale dimenzije.. tko da poglej kaj ti piše v kartončku pa če nimaš velikega odstopanja lahko kamot pustiš nehomologiran.. samo to je moje mnenje pa moje izkušnje ne vem kako so tečni vaši policaji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov