Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Letvice za luči

Napisal/-a Fiat Tipo Sr avg 20, 2003 9:15 pm

Mene pa zanima al pridejo letvice (oziroma veke al kukr se temu že reče) na lučeh prilepljene al se to prišravfa. Kako je s tem ker jih mam namen ta teden nardit pa ne vem kako je s pritrjevanjem pa če se jih prilima s kakšnim lepilom glede na to da morjo verjetno bit prilimane na steklo od luči??????

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Sr avg 20, 2003 9:22 pm

To se prilepi. Z lepilom za spojlerje. Dobiš ga pri Roglju v Lj na središki, to je specialno lepilo za stekla, črne barve, Sikaflex - tut ličarji ga uporabljajo za spojlerje.
lp
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr avg 20, 2003 10:27 pm

A je to uno lepilo kao guma ka je ena tuba se mi zdi da okol 5 jurijev? Kako bi blo pa če bi z obojestranskim lepilnim trakom gor priflikal kot npr letvice in značke na avtu?

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr avg 20, 2003 10:33 pm

Obojestranski samolepilni trak za zunanjo uporabo zihr dost drži, drugač pa lahko uporabiš navaden silikonski kit sam mora bit nevtralen-brezkislinski, cena okol 800 SIT. Vsaj jaz mam tako, pa sem jih že po enem letu dol jemal pa ni blo steklo nič poškodovano od kita.
lp
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Če avg 21, 2003 7:39 am

Fiat Tipo je napisal/-a:A je to uno lepilo kao guma ka je ena tuba se mi zdi da okol 5 jurijev? Kako bi blo pa če bi z obojestranskim lepilnim trakom gor priflikal kot npr letvice in značke na avtu?

Ja to je uno lepilo v pločevinasti tubi, k ga daš v uno pištolo k npr silikonski kit(cca 5ksit ja). Je pa res da se ga mogoče sam za letvice ne splača kupvat pa še ostal ti ga bo 95% (spojler pa pragove pa itak vidm da že maš gor).
Tko da se ti verjetno res bolj splača npr kak dober obojestr.samolepilni.
lp 8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov