Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-
faca9
- Nov uporabnik
-
Napisal/-a faca9 So feb 02, 2008 3:43 am
Namen imam nabaviti Audi A4 Avant (slika spodaj). Obrobe bočnih oken so črne. Na modrem avtomobilu izgledajo veliko bolje kromirane, zato bi rad naredil menjavo. Na kak način je to možno izvesti (kromiranje letvic ali menjava le teh) in kje? Kakšen je lahko okvirno strošek takega posega?
Hvala za nasvete,
David

-
maky
- Moderator foruma
-
- Kraj: Ljubljana
-
Napisal/-a maky So feb 02, 2008 10:14 am
kromirnje že obstoječih ni možno iz 2h razlogov.
prvi je ta, da se mi zdii da ni tako velike banje v slo, da bi zgornji lok not spravil. to je lok, ki poteka od začetka a stebrička in se konča čisto pri koncu vozila.
drugi razlog pa je ta, da je zadnjia letvica vdelan v samo steklo tako da moraš zamenjati še steklo. zdej nisem čisto ziher, da je pri avantu isto ker sem imel sam limuzinsko izvedbo ampak se mi zdi, da je podobno narejeno.
cena zamenjave vseh letvic in stekla je bila (sicer za limuzino ) pred parimi leti nekih 160k sit.
-
GapiChrysler
- Novinec
-
Napisal/-a GapiChrysler Ne feb 03, 2008 5:35 pm
tudi jaz imam željo to narediti na svojem audiu a4 sicer limuzini. namreč kupiti original kromirane letvice za okoli oken. če kdo mogoče ve koliko je pa tu cena pa kje se to dobi?
-
maky
- Moderator foruma
-
- Kraj: Ljubljana
-
Napisal/-a maky Ne feb 03, 2008 5:45 pm
beri moj odgovor (pred cca. 4 leti je bilo 160000 sit na uradnem servisu )
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov