Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
scorpion king
Novinec

Kraj: ljubljana

platišča-kaj se bolj splača?

Napisal/-a scorpion king Sr feb 20, 2008 3:03 pm

Pozdravljeni!

kupujem platišča za svojega clia in so mi zelo všeč ronal r46.

Imam pa dve vprašanji.
ali se samo meni tako zdi ali se res platišče za 5 lukenj precej razlikuje od tistega za 4 luknje (po izgledu)?
in ali se mi bolj splača jih vzet pri vulkanizerju, torej 4 feltne, 4 gume star performer, varnostne vijake in pač montaža za 650evorv, ali se mi bolj splača tole naročit v gumi centru pa mi vse dostavijo sam montirat moram potem še dat (kar sploh ne vem kolk približno pride)?

najlepša hvala, luka

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Sr feb 20, 2008 3:20 pm

motaza gum na platisca bos placo...max. 20€! na avto jih pa itak sam prsraufas! ce ne ti jih pa pr vulkanizerjo za 10 €! pozabo si povedat kolk te pa pr gumi centro pride?
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
scorpion king
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a scorpion king Sr feb 20, 2008 3:31 pm

p rgumi centru me pridejo feltne 71,35 evrov po komadu pa falken gume 80 po komadu, varnostni šsraufi pa 28 evorv, pa na vseskupi dobim še 3% popusta , torej vseskupi 614,4 evrov. pa pač te gume so falken k so baje precej boljše od star performer... pa te mi dopstavjo na dom, poštnino plačajo oni, une morm it pa iskat v belo krajino. Zdej če bi najdu v lj vulkanizerja za 30 evrov da to sk sestav bi blo čis super ker mi pol ni treba tja dol pa še bolše gume bi meu...

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Sr feb 20, 2008 3:44 pm

mislim da bos za 30€ kamot najdo kakega v lublani al pa v blizini...

http://podjetje.com/vulkanizer/ -> grosuplje

http://www.span-sp.si/ceniki/pdf/storitve.pdf --> ljubljana

Mislim da se ti ful splaca! bos bolse gume dobo zravn, bol poceni kjih bos dobu, nebos se rabo vozit pa se za bencin dajat! :) js bi se preprico o cenah za montazo gum na platisca, pol pa mislim da nebi rabo 2x postudirat kaj bi naredo :D
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov