Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Mnenja:valčkanje Iščem:homologacija

Napisal/-a Pollo Ne feb 24, 2008 8:29 pm

Lp

iščem enga uporabnika k je homologacijo tko naredu da je mel felge v prtlažniku ...

kot drugo pa me zanimajo mnejna uporabnikov, ki so valjčkal blatnike na avtu...
upam na hitr in čimvečji odziv, ker se mudi 8)

HyundaiPower
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a HyundaiPower Ne feb 24, 2008 8:52 pm

Jaz sem tako homologiral pred slabima 2 letoma, v zimskem času seveda in sem pač mel na avtu zimska kolesa, pa je samo številke na felgah pogledal pa na papirjih, felge bile v prtljažniku, samo 2 sem mel polek. Lani pa sem valčkal blatnike ker sem pač spet šou na večje dimenzije, pa je vredu razen spredaj se rahlo špranja poveča med blatnikom in vrati, odvisno kolko ti ven potegne.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Ne feb 24, 2008 10:27 pm

na homologaciji pred dobrim mescem je tipu pred mano preglednik moriu k je mel feltne v prtlažniku ampak potem ga je pa spustu čez, sam je bil pa preglednik zlo dobre volje k se je še z mano neki hecu :D

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne feb 24, 2008 10:33 pm

z valjčkanjem gre ven do 2cm, po 1cm poči barva oz lak.

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Ne feb 24, 2008 11:04 pm

jaz sem tko homologiral 2x ze, predlani in lani 16ke. Predlani sem bil februarja, lani pa konec leta.. Bil sem na LPP, ni bilo nobenih komplikacij. Vzel feltno iz prtljaznika, so popisal sirino in velikost iz feltne, ter dimenzijo gum, ki so bile gor. Lani noben rekel ne bev ne mev, predlani me je ene 5x vprasal ce gume ne gledajo iz blatnika, potem pa je rekel no saj ce v TUVu pise da so za cliota, pol nimam kaj rect...
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov