r clio je napisal/-a:živjo!
pod temo homologacija za začetnike nisem našel distančnikov. a jih je potrebno homologirati ali ne? če jih je treba kaj rabš? hvala
lp
abbe je napisal/-a:r clio je napisal/-a:živjo!
pod temo homologacija za začetnike nisem našel distančnikov. a jih je potrebno homologirati ali ne? če jih je treba kaj rabš? hvala
lp
treba jih je homologirat.rabis tuv od proizvajalca da pasejo na tvoj avto.
Nasty je napisal/-a:Meni so tudi rekli, da M look ogledal ne vpisujejo.
Pa so jih, na moje vztrajenje ravno tako vpisali.
Ko te ustavijo možje v modrem in vidijo distančnike.....
Ceneje je, da vztrajaš na vpisu. Seveda, če imaš ustrezno
dokumentacijo.
SAVINJCAN je napisal/-a:da malo obudim temo
homologirati distančnike ali ne? kolega, ki je policaj, je rekel, da niso alergično na to. važno je da guma oz. felga ne gleda iz za roba.
S.LINE je napisal/-a:kako ti je pa to ratalo da so ti potrdilo, če gleda izven kolotekov???
pa še eno vprašanje za vse tiste ki dosti hodite po homologacijah. Imam en specifični problem, in sicer. Gre se za avto z razmakom 3 x 98 mm in na ta avto bojo prišle 15" col 7j alu platišča prevarjena na 3 x 98 mm z pokrovom čez vijake. No do tukaj je vse vredu ,od tukaj naprej pa nastane problem za 3 x 98 je največje platišče 14" col me pa zanima gede nato da ima novejši model tega avtomobila 4 x 108 in posledično tudi 15" col da bi dobil papirje za 4 x 108 mm sam me zanima če kaj odstranjujejo pokrivni pokrov od vijakov.....
MaReX93 je napisal/-a:Živijo!
Da nebom odpiral nove teme, bom si sposodil to temo
Zanima me a se da zrihtat felne ki imajo razmak vijakov 4x108 na avto ki ima razmak 4x100. Kake distančnike al kaj bi rabil pa kje to dobim?
hvala za odgovore
lp
ThugBoy je napisal/-a:MaReX93 je napisal/-a:Živijo!
Da nebom odpiral nove teme, bom si sposodil to temo
Zanima me a se da zrihtat felne ki imajo razmak vijakov 4x108 na avto ki ima razmak 4x100. Kake distančnike al kaj bi rabil pa kje to dobim?
hvala za odgovore
lp
ekscentrične vijake rabiš
Patrik_A3 je napisal/-a:po domače, pomične vijake. dobiš jih pri vsakem dilerju z felnami, vulkanizerju itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov