Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

led diode v števcu

Napisal/-a megane_coupe Po mar 17, 2008 3:52 pm

v glavnem..kupil sem led diode in jih zamenjau z originalnimi lučkami v števcu megana coupeja letnik 97..renaulti imajo v števcu original oranžno plastiko debeline 2mm priblizno,katera ovira ,da bi svetloba ki jo led dioda oddaja bila vidna navzven,in je svetloba stevca še vedno oranžna, le na nekaterih predelih malenkost modra.zanima me če morem nabavit močnejše diode, al se da kako drugače rešit?

hvala:)
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
iceman999
Nov uporabnik

Napisal/-a iceman999 Po mar 17, 2008 5:23 pm

Vzameš podlago ven in pobrusiš tisto barvno folijo dol, da bo prozorno. Bolj močne ledice ti nebi pomagale.
::: Peugeot 206 ::: 1.6 xs :::

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe Po mar 17, 2008 5:30 pm

sem razmisljau ja...sam ni barvna folija..ta plastika je praw uranzna...in bi jo mogu zbrusit dokler jo ne zmanjka dokončno:=)...sam pol bo vse razpadlo.
hvala vseeno...:)
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
iceman999
Nov uporabnik

Napisal/-a iceman999 Po mar 17, 2008 5:33 pm

Jaz sem tako probal in je šlo, samo moraš pazit da ne preveč zbrusiš. Drugače pa to podlago poskeniraj, pa natisni na folijo, pa bo.
::: Peugeot 206 ::: 1.6 xs :::

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po mar 17, 2008 5:51 pm

Druga drastična rešitev pa je ta, da uporabiš RGB diode. To so rdeča, zelena in modra v enem ohišju. Imajo pa 4 priključke ponavadi. S spreminjanjem toka skozi posamezno barvo, lahko mešaš barve in dobiš različne kombinacije. Če je steklo spredaj oranžno, se pa malo poigraš in mogoče bi s pravo kombinacijo celo dobil belo barvo na koncu ven. :)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov