Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Dobavitelj za opremo LESTER

Napisal/-a f.taunus Sr apr 02, 2008 9:03 am

Kdo je slovenski dobavitelj za LESTER? Na spletu sem našel omenjeno Senica d.o.o., sem jim tudi pisal po e-mailu in dobil odgovor da željeni spojler ni dobavljiv. Nato sem pisal direktno na Lester in so rekli, da je dobavljiv in lahko slovenski diler kar naroči brez problema.
Sem Senici sporočil, da so pri Lesterju rekli, da je možno naročiti, sedaj pa že 14 dni sploh ne odgovorijo koliko je cena, ali bodo naročili ali ne bodo.

Zato iščem še kakšnega posrednika za Lester, ki je malo bolj resen. Še obstaja kdo? :(

Uporabniški avatar
Neeko
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neeko Sr apr 02, 2008 9:18 am

ASS Tuning uvaža od LEDL-a spojlerje in ostalo plastiko, LEDL pa je nekak povezan z Lesterom, mislim da mata večino robe iste, s tem da ma ledl dosti nižje cene, vsaj za tiste stvari ko sem jaz gledal.
tak da poglej na strani od ledla če majo taki spojler,in če je, potem lahko kontaktiraš ASS Tuning.
http://www.ledltuning.at/
http://www.ass-tuning.com/

lp, Niko

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Sr apr 02, 2008 9:25 am

O super, hvala za te informacije. Sem našel željen spojler na njihovi strani. :bow

Imark
Nov uporabnik

Napisal/-a Imark Sr apr 02, 2008 10:20 am

Vprašaj pri Sunside-u, ko sem zase iskal spoiler za Astro sem ga od njih od Lesterja dobil in čakal cca en teden. www.sunside.si - poglej za telefonsko!

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr apr 02, 2008 11:14 am

Mislim da ETC TuningCenter tudi lahko dobi lester
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov