Lahko kupiš ogledala sam pokrove v mal bolše založeni trgovini za avto tuning(A3M in podobni). Lahko pa jih daš kromirat mislim da stane okrog 80 € nisem pa prepričan,
na tem naslovu: Trgovina Superkrom - Mićo Milosavljević 041 911 383 Ljubljana, je pa tip
vsako nedeljo na avto sejmu rabljenih vozil v LJ.
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!
to ni poliran aluminij,ampak je navadna kromirana plastika,popolnoma ista kot pa je originalna!original dov vzameš pa ono gr daš pa to je to!
razen če je že kaj novega na trgu.
Zadnjič spremenil hribko, dne Po apr 21, 2008 8:39 am, skupaj popravljeno 1 krat.
MacTron,gre se za novega A4 B8,rad bi imel chrom-look ogledala,me pa zanima kje bi se to dalo dobit. Enkrat se mi zdi ampak pravim zdi, nisem čisto siguren,da so pri Porsche Slovenija pošiljali reklame za dodatno opremo in zraven sem zasledil,da lahko naročiš to kar jaz želim.
hribko: vsi s modeli od B6 dalje so imel ze aluminijasta ogledala... ne govorim
jaz za navadne modele ...navadni imajo plastiko in primer barvo (ce pa nisi
opazil je dal zgoraj primer S3 (A5)
kitcar: glede na to da imas ze nov model B8 se pozanimaj kar pri lokalnem servisu oz.
tam kjer si ga kupil... si pa to gledal audi revijo - pomlad 2008 vdihnite svezino in
tam notri so sicer pokrovi za ogledala samo ne za novi model (vseeno pa vprasaj)
v forstingerju dobiš plastične pokrove ki so kromirani oz. v takšni barvi sam pozimi ti joh
bo začelo počasi razjedat (trčke od kamnov) tk ne priporočam za to bi bilo bolje vzeti te
ki ti je mactron napisal poleran al. lp