Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Mikrofibra

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. So apr 26, 2008 12:01 pm

Odločil sem se, da original blago od oblog preoblečem v mikrofibro (brez unih luknjic).
Klical sem že na eno podjetje, pa so rekli, da nimajo zelene.

Zdej pa me zanima, če mogoče kdo ve ali je možno dobit v zeleni barvi? Če poznate koga, ko se še s tem ukvarja, bi prosil za kontakt...

Na zelen avto pač najbolj bi pašalo zeleno, ker imam že nekaj dodatkov v zeleni, ali pa mogoče bež barva, s črno pa bi rato že mal pusto, ker je že zgornji del črn in pa predelani paneli tudi...

Če dam bež, potem bi bilo dobro pobarvat dele armaturne v bež barvo in dobiti prevleke v črno-bež kombinaciji...

Mnenja?

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Ne apr 27, 2008 11:37 am

js bi dav beš pa prevleke tudi beš armaturko pa pusti tako kot je razen če jo daš še preoblečt nič barvat se počasi začne luščit no to je moje mnenje lp :lol:

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Ne apr 27, 2008 11:43 am

mislim da se da dobiti tudi v zeleni barvi,saj je tle gor par mojstrev ki se s tem ukvarjajo,mal preberi teme in jih boš našel

LP

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne apr 27, 2008 11:52 am

Objavil sem na šestih forumih al sedmih, pa ni odgovorov :lol:

Bež preobleke, če bi dobil kombinacijo bež-črno...Sam ne vem, ker najbrš je včeraj skupaj z nekaj deli pobarval tud plastike (le del sredinske konzole, ne vse)...Barva pa ne bo šla dol, ker je barvano v barvo Xsare (perla zelena) in je romalo v peč....Bom moral poklicat in vprašat če je slučajno pobarval, ker je rekel, da če bo ostalo dovolj barve da bo v nasprotnem primeru ne.

Po trgovinah pa nisem še zasledil samo bež prevlek, niti kombinacije črno-bež ampak le standardne barve (rdeča,modra,siva,rumena)...

Kaj pa samo zelene, te sem videl v Italiji v eni trgovini s S&T opremo....Blago oblog pa v črno?

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po apr 28, 2008 10:22 am

lej najbolše je če daš to enmo delat ti naredi po želji kako ti paše takih se pa v trgovini ne da kupit mam sam kluke na vratih znotraj pobarvane pa se na desni strani že malo pozna (ženske z nohti.prstani...) no to je moje mnenje in pa izkušnje lp :D

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po apr 28, 2008 12:05 pm

Sej delal ne bom jst ampak edn, ko mi štima muziko, in kamor on naroča nimajo zelene...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost