Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

93436936
Nov uporabnik

Popravilo spojlerja iz poliuretanske mase

Napisal/-a 93436936 Sr apr 30, 2008 7:58 am

Pozdravljeni,
imam nekaj vprašanj za strokovnjake (npr. SENSEI), ki se spoznajo na delo s plastiko. Meni se je na nekaj mestih napihnil strešni spojler od Lester-ja, ki je če se prav spoznam narejen iz poliuretanske mase (glej priloženi sliki). Sedaj bi ga rad sam popravil (ličar namreč išče za to delo 100€) in sicer tako, da bi načel strukturo oz. enostavno odrezal izbokline, prazen prostor (zračne mehurje) zapolnil z nekakšnim polnilom, prebrusil in pobarval...

Sedaj pa me zanima:
1. S čim (kakšnim materialom) zapolniti zračne mehurje (je potrebno dodati elasto-aktiv)?
2. Ali je MOBIHEL-ov primer primeren tudi za poliuretan?
3. Osnovna barva je črna metalik in me zanima ali je le to kot bazo potrebno kaj brusiti oz. ali na njo gre direkt brezbarven lak?

Glede na to da ne potrebujem velikih količin bi kupil material v spray-ih. :?

Kako se lahko v bodoče sploh izognem takšnim pojavom na črno pobarvanem poliuretanskem spojlerju? :roll:

vnaprej se zahvaljujem za vse odgovore, lp
Priponke
dsc01112hk9.jpg
dsc01111wa0.jpg

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 So maj 03, 2008 9:19 am

pomoje če bi to porezo stran pa z polestrskim kitom zamazal pa lepo zbrusil pa pobarval nebi imel več problemov vsaj po moje ne lp :lol:
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
bjakof
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a bjakof Ne jul 06, 2008 3:14 pm

to je zrak med plastmi, ponavadi se to naredi pri poliestru , probaj zbrusiti te mehurje stran in pa pokitaj s kitom za plastiko.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov