bobi11 je napisal/-a:zanima me kako je s temi e oznakami na lučeh?
se da narediti homologacijo samo z odtisnjenim E na luči, ali je potrebno imeti tudi druge papirje(tuv)?
rhino je napisal/-a:E oznaka bi naj bila dovolj za sprednje luči.Za zadnje pa še rabiš TÜV papirje oz nek certifikat,ki dokazuje,da so te luči homologirane(preizkušene) za tvoj tip vozila.
abbe je napisal/-a:rhino je napisal/-a:E oznaka bi naj bila dovolj za sprednje luči.Za zadnje pa še rabiš TÜV papirje oz nek certifikat,ki dokazuje,da so te luči homologirane(preizkušene) za tvoj tip vozila.
e oznaka je dovolj za sprednje in za zadnje luci.ne rabis nobenih papirjev,vsaj jaz jih nisem rabil.
@rhino ne napadaj anjci po nepotrebnem,ti je cist lepo napisala,najprej preberi pravila uporabe foruma in odpiranja tem potem pa jo napadaj.
je ze res da je forum namenjen pomaganju stalim in druzenju in.... ampak ce je ze nekje taka tema kot tvoja zakaj bi novo odpiral ce lahko tm dobis vse informacije ki jih rabis,pa se forum bo bol pregleden
slatncan je napisal/-a:hm zj ne vem ali sem jaz munjen ali kaj...anjci ga napada da je dobo odgovor iz unga linka, ki pa je totalno obraten od tega kar mu vi tu nabijate...ni čudno da je človek zmeden!
slatncan je napisal/-a:hm zj ne vem ali sem jaz munjen ali kaj...anjci ga napada da je dobo odgovor iz unga linka, ki pa je totalno obraten od tega kar mu vi tu nabijate...ni čudno da je človek zmeden!
rhino je napisal/-a:abbe je napisal/-a:rhino je napisal/-a:E oznaka bi naj bila dovolj za sprednje luči.Za zadnje pa še rabiš TÜV papirje oz nek certifikat,ki dokazuje,da so te luči homologirane(preizkušene) za tvoj tip vozila.
e oznaka je dovolj za sprednje in za zadnje luci.ne rabis nobenih papirjev,vsaj jaz jih nisem rabil.
@rhino ne napadaj anjci po nepotrebnem,ti je cist lepo napisala,najprej preberi pravila uporabe foruma in odpiranja tem potem pa jo napadaj.
je ze res da je forum namenjen pomaganju stalim in druzenju in.... ampak ce je ze nekje taka tema kot tvoja zakaj bi novo odpiral ce lahko tm dobis vse informacije ki jih rabis,pa se forum bo bol pregleden
Koga sem pa jaz sedaj napadal????Mislim,da bi si morali nekateri malo dioptrijo preveriti.Pa drugič malo bolj pozorno preberi,ne tako na hitro![]()
V mojem primeru je bilo pač tako:sem bil na RTI maribor in vprašal kako je z e oznako.Za zadnje luči je dovolj e,za sprednje pa morajo biti še papirji.
bobi11 je napisal/-a:stvar je taka: šel sem na rti kjer so mi rekli da rabim certifikat od proizvajalca luči,
da lahko homologiram stvar, vendar ko sem klical v trgovino trdijo da je e oznaka dovolj. kaj narediti v tem primeru??
rabil pa bi papirje za led luči crom - golf 4, proizvajalec je fk.
se da dobit certifikat na uradni strani fk??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov