Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Blago na vratih

Napisal/-a Warthog To sep 09, 2003 11:46 am

Zanima me, če je že kdo menjal blago na vratih. Rad bi ga namreč dal enake barve kot bi imel prevleke (modre). A bi novo blago kar čez nalepil, ali kaj :? ...ima kdo kakšno idejo??? Imam pa ta staro Ibizo :oops:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To sep 09, 2003 11:52 am

čez nalepit blago nima smisla. pojdi raje k kašnemu tapetniku mislim da je nekaj časa nazaj bila debata o tem.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To sep 09, 2003 3:03 pm

Odvisno kaksen avto imas. Pri nekaterih se da zamenjati platno na vratih, pri drugih pa ne. Jaz sem hotel na Meganu zamenjat a mi ni noben hotel, ker je to skup spresano in nimajo ustreznega orodja da bi to naredili tako kot je treba, napol narediti je pa grdo pa brezveze. Lepit cez je pa itak bedarija, ker samo unicis obstojece platno. Pejt na imenik, poglej pod avtotapetnistvo... pa poklici malo okoli... bos dobil informacije iz prve roke.

LP ;)

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog To sep 09, 2003 6:10 pm

Prej sem imel Cliota, pa se je dalo tisti del z blagom ven vzet in sploh ni bilo problema to zamenjati. na Ibizi pa se zdi da je to res težavno narediti, ker je takoj od blaga naprej plastika. Kaj pa barva za blago? Verjetno bi bilo ful grdo ane? Slaba ideja :(
Ne vem bom videl, ampak to originalno sivo blagomi je tolk grdo...

LP

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To sep 09, 2003 10:03 pm

Hja pa sva (skor) na istem. Sam bi rad v Pugiju zamenju (al pa čez zalimu) modro blago (bi lepo pasal, ker je takšn podn). Sam je pol treba odšraufat un za šipe dol dajat, kljuko in za zapirat. Pa ni nikjer nobenga šraufa :roll: . In sedaj sem čisto zmeden... :? :) . Bom najbrž bratranca nafehtu.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov