Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

neocodex
Novinec

Led dnevne žarnice

Napisal/-a neocodex To sep 02, 2008 1:56 pm

Ali kdo ve kje v Sloveniji bi lahko dobil led dnevne žarnice? Nekaj časa jih je prodajala tale firma, vendar ko sem klical so rekli da so jih umaknili iz prodaje, ker "niso šle" :?

Slika

Koliko je to res ne vem, prav tako ne vem kako se take žarnice sploh obnesejo, niti ne vem če so dovoljene, ponujali so pa skoraj vse možno - H1, H3, H4 in H7.

Kar je verjetno edino res barva naj bi bila popolnoma bela, tako da po teoriji s tem niti xenon kita ne bi rabil..

Te tematike še nisem zasledil na forumu, tako da če kdo ve kaj več o teh žarnicah, naj kar napiše :)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To sep 02, 2008 2:04 pm

dnevne zarnice! se pravi samo za podnevi da te opazijo.te zarnice niso primerne za voznjo ponoci,ker ne svetijo dovolj.
to kar si dau je h4 seprav kratka in dolga v enem,nevem nevem ampak sm 100% da svet za pou k***a
Ni vse res kar napišem

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex To sep 02, 2008 2:17 pm

Hehe, možno. Tega se tut jaz bojim da je tko. Rabil bi jo pa za dolgo luč H1, tko da mora kar fajn svetit :lol: sem pa dal gor sliko H4 s katere se nekak najbl vidi za kaj se gre, H1 zgledajo kot ene brljivke proti temu.

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N To sep 02, 2008 4:02 pm

take mam jst za rikverc vozit, svetijo priblizno 5 metrov. hja se kakih 60 pa bi mogoce blo za dolge :D
Extreme N

Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Napisal/-a Skubic To sep 02, 2008 7:08 pm

Verjetno je to za tiste nove avto k imajo posebi dnevne luči in imajo drugače navadno žarnico kot je npr. za zavorno luč...
Čeprav je pa res, da imajo tiste žarnice drugačno podnožje in glede na to bi bilo brez veze to prodajati kot H4, H7 itd... tako da morda pa le niso tako slabe :)
LP

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex To sep 02, 2008 7:38 pm

Ravno to se tudi jaz sprašujem. Prodajalec je rekel, da dobro svetijo, sam itak jih ne prodajajo več :roll:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Led dnevne žarnice

Napisal/-a MacTron Sr sep 03, 2008 7:39 am

neocodex je napisal/-a:Te tematike še nisem zasledil na forumu,
tako da če kdo ve kaj več o teh žarnicah, naj kar napiše :)

Premalo isces :idea: ...oz. odpiras teme po nepotrebnem
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 021#994021
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost