Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-
hitri tdi
- Nov uporabnik
-
Napisal/-a hitri tdi So nov 01, 2008 7:42 pm
Zanima me kakšne imate izkušnje z omenjenimi gewindami in zastopnikom za Slovenijo.
Moje so zelo slabe.
-

Cash
- Poznavalec foruma
-
Napisal/-a Cash So nov 01, 2008 7:51 pm
Tvoje izkušnje so slabe glede gewind ali zastopnika?
-

Pollo
- Poznavalec foruma
-
Napisal/-a Pollo So nov 01, 2008 7:52 pm
hitri tdi je napisal/-a:Zanima me kakšne imate izkušnje z omenjenimi gewindami in zastopnikom za Slovenijo.
Moje so zelo slabe.
2x
-
hitri tdi
- Nov uporabnik
-
Napisal/-a hitri tdi So nov 01, 2008 7:59 pm
Glede gewind in zastopnika.Vidim pa da nisem edini ki ga je po domače povedano okoli prinesel.
-

Cash
- Poznavalec foruma
-
Napisal/-a Cash So nov 01, 2008 8:07 pm
Kaj pa se ti je zgodilo?
-

stench
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: bilo kuda, kiki svuda
Napisal/-a stench So nov 01, 2008 9:14 pm
Katera firma pa je to?
-
goaudi
- Nov uporabnik
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a goaudi So nov 01, 2008 9:17 pm
Kako okoli prinesel? Ravno se zanimam za gewinde pa bi sedaj raje preveril???
-
hitri tdi
- Nov uporabnik
-
Napisal/-a hitri tdi So nov 01, 2008 9:44 pm
Naročil sem jih v začetku leta.Potreboval je preko 2 meseca da jih je dostavil,pardon da je nek njegov znanec ki je slučajno tudi od mene poklical da so gewindw prispele.Odšel sem jih iskati k njgovemu očetu domov ne k njemu kjer pa seveda nisem dobil nobenega računa ali karkoli podobnega.
Ko sem jih dobil je bilo že vse odprto,kar se mi je zdelo malo čudno,saj naj bi bilo novo.
Potem sem rabil kar nekaj časa da se spravim to zadevo zmontirati.Montirati sem dal na pooblaščenem Škodinem servisu,ker imam Octavio.
Ko so zmontirali in probali se peljati me vodja srevisa pokliče in pove da nekaj na amortizerju poka.
Potem so razdrli in ugotovili da ima btnica luft.
Preden sem dobil g.Urbana on je tisti ki je prodal omenjene gewinde je trajalo kar nekaj dni.No avto je bil med tem časom na servisu in jas sem se veselo vozil z nadomestnim vozilom.
Ker se amortizerja ni dalo popraviti je za ta čas g.Urban posodil iz nekega drugega kompleta amortizer tako da sem se lahko odpeljal.
Servis mi je izstavil račun za 380€ s tem da ker gewinde so bile sedaj sestavljene od različnih proizvajalcev je avto poskakoval.
G.Urban je pa poslal amortizerja nazaj v Nemčijo in obljubil da bo v enm tednu dobil nazaj nove.No pa to seveda ni bilo en teden temveč en mesec.
Ko je dobil me je spet ta znanec poklical ne on.Dobila sva se na bencinski postaji kjer je predal paket in tudi skupaj sva odprla ker je bilo po 21 uri se ni dobro videlo kaj so poslali ,bilo je pa čudno ko je videl kaj je notri je rekel da se mu še nekam mudi.Vprašal sem ga glede montaže ponovno pa je rekel da se bo on dogovoril z nekom iz Škofje loke ki to dela vsak dan in da to obvlada.
Ne boste verjeli še zdaj čakam da pokliče kdaj naj pripeljem avto da mi bojo premontirali.
Sam sem peljal avto do Amortizerja in tam zadevo rešil s tem da sem te gewinde dal iz avta.Pred dobrim tednom znanec pokliče če bi mu pripeljal amortizerja in to nadomestna,ker se je na drugem forumu obnovila debata o teh gewindah.
Lepo sem mu povedal da če hoče g.Urban dobiti amortizerja naj sam pokliče in da mu z veseljem vrnem vse sekupaj in da mi naj vrne denar ki sem ga zapravil zaradi nekvalitetne robe in njegovega nekorektnega poslotanja.
Od takrat se še ni javil.Je pa to neko podjetje Cetron.
Goaudi od njega ti odsvetujem.
Zmetal sem toliko denarja da bi se lahko na KW gewindah vozil.
-
goaudi
- Nov uporabnik
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a goaudi So nov 01, 2008 9:54 pm
Hvala za odgovor hitri tdi,
@pollo: pri tebi kaj podobnega?
kukr sm slišu od kolegov naj bi ble gewinde drugač uredu oz ostalo od te znamke???
-

Pollo
- Poznavalec foruma
-
Napisal/-a Pollo So nov 01, 2008 10:52 pm
pri men je blo nategovanje glede datuma...ker sem nujno rabil v roku 14 dneh sem se odlocil za XXX seveda po 14 dneh ne duha ne sluha... po 21 dneh zvem,da gewind ne bo še najmanj 2 mesca...ne prek njega ampak sem klical direktno v tovarno...štala
na koncu dobil kvalitetnejše v roku 4 dneh(nove)
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov