Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Dengerson
Nov uporabnik

Spoileri itd... Kia Clarus

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 10:39 pm

zdravo. danes me je skoraj kap pa sem se zaj registreral na vašo stran pa upam da zvem da je vse sao hec.. Pred kakim mescom sem kupo kio clarus. danes so me pa policaji ustavli me nadrli ko malega pesa kake mam spoilere pa je vse homologirano mi je prodajalec zatrdo. tehničniga sicer nisn rabo delat ker še mi vela do 3.8.2009. Pol so mi pobrali tablca pa rekli da naj računam na kazen par jurjev??? wtf?? zravn vsega so pa še rekli da avto treba odšlepat od tam oz ga bojo oni na moje stroške. te sn fotra poklical da je prišo s poltovornjakom avto nabasat. zaj sn brez avta še na šiht ne morm pa nič. kaj je to sploh možno? spoileri so spredi pa zadi, mislim odbijači tudi drugi pa to pa črne šipe pa luči niso orginal. se pa kaj je te narobe s tem ne kapiram? :?

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 10:48 pm

Pozdravljen.
Najprej bi bilo boljše za vse nas, če bi pisal bolj pravopisno pravilno ;)
Prodajalec vam je zatrdil :? Ali imaš homologacijski kartonček :?: Si ga pokazal policajem :?: Ni isto - če vam zatrdi, da imate vse homologirano bo vozilo še zmeraj tehnično neizpravno, ker ni dokazila -> homologacijski kartonček. Tam morajo biti vpisane vse predelave na vozilu.

LP

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 10:53 pm

hvala pa pozdravljen nazaj. se bom potrudo pisat lepše. amm kartonček? ni to v računalniko samo beleženo v bazi pri njih? dal mi je samo a4 list pa so napisane predelave pa podpis pa štempl neki ne vem na pamet niam tu zaj. je pa mi reko policaj če je to vse od papirov pa sem reko ja. torej neka fali? :? :shock:

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Po dec 15, 2008 10:54 pm

ce nimas dodatnih predelav homologiranih,je to kar si napisal cisto razumljivo.
policaji so pravilno postopili (edino tisto dretje bi meni zivce povleklo).

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 10:58 pm

ja saj meni je tui pa sma se pol s fotrom nazaj bunla samo ka pomaga pri totih ko so državni organi. sao mi ni jasno kak mi lahko tablce poberejo pa sploh nisn kriv? ko da bi ubil nekoga al pa nesrečo nareo? :roll: :cry:

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 11:02 pm

Tablice poberejo, ker vozilo ni tehnično izpravno - ker določene stvar oz. dodatne stvari na avtu niso homologirane - v tvojem primeru spojlerji. Homol. kartonček pa ni na navadnem belemu listu z eno štampiljko narejen - da niso tebe zajeb*li tam, kjer si kupil avto. Danes je to vse banda tile prodajalci - samo, da čimprej proda.
Če imaš možnost skeniranja oz. če imaš skener bi bilo dobro, da skeniraš pa prilimaš tukaj, da vidimo.

LP

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 11:06 pm

ja očitno bo to.. samo ni mi jasno zakaj zaj jas najebem ko nisem mel pojma o tem :? zaj sn klical tega ko mi ga je prodal pa je reko naj si preberem kupo prodajno pogodbo da mi tam vse piše :roll:

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 11:12 pm

Dengerson je napisal/-a:ja očitno bo to.. samo ni mi jasno zakaj zaj jas najebem ko nisem mel pojma o tem :? zaj sn klical tega ko mi ga je prodal pa je reko naj si preberem kupo prodajno pogodbo da mi tam vse piše :roll:

Sej ponavadi taki naj*bejo, a barabe se izmuznejo :evil: ...skeniraj hom. kartonček.

LP

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 11:18 pm

:cry: nimam skenera. pa hom. kartonček tui ne vem kaj bi blo. mam prometno pa kupo prodajno pogodbo pa spisek predelav ga prepišem zaj (mogoče je to namesto onega kartona):

Spisek predelav, ki so opravljeni na osebnem vozilu Kia Clarus:
zadnje angel eyes luči
pragovi
zadnji odbijač - kromiran
sprednji odbijač - kromiran
set sportskih sedežev
sportsko podvozje
antikerozijski premaz
temnjene šipe

Pol pa sta dva podpisa pa en štempl ki pa je neberljiv ko da je staro ful

:?

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po dec 15, 2008 11:21 pm

maš ti kako sliko tega avta?ker mene res zanima da maš ti kromirane odbijače :lol: :lol:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Po dec 15, 2008 11:21 pm

a dobesedno to piše? ne se jebat :bonk

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 11:25 pm

ga bom poslikal jutri avto je drugače res špica sao da mi zaj take serejo..da ni še ki vkraden :?

ja dobesedno sn prepisal.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 11:27 pm

Povedi če je tak kartonček/list. Zgleda takole:

Slika

Slika

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Napisal/-a sejjaretun Po dec 15, 2008 11:29 pm

Dengerson je napisal/-a: ...pa je reko naj si preberem kupo prodajno pogodbo da mi tam vse piše :roll:

ja,tam ti pise verjetno videno-kupljeno.In prodajalec sedaj nic ne odgovarja.
Sicer je prvotno tvoja napaka- nisi informiran o zakonih predelav vozila(homologacija).
lp

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 11:31 pm

hvala ti. samo jaz nisn tega polek dobo. to ma vsak al samo predelani avti? :?

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 11:32 pm

sejjaretun je napisal/-a:
Dengerson je napisal/-a: ...pa je reko naj si preberem kupo prodajno pogodbo da mi tam vse piše :roll:

ja,tam ti pise verjetno videno-kupljeno.In prodajalec sedaj nic ne odgovarja.
Sicer je prvotno tvoja napaka- nisi informiran o zakonih predelav vozila(homologacija).
lp

ja to piše. vem samo kak bi naj vedo kaj morm met? moj prvi avto je to pa nisn mel pojma :shock:

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po dec 15, 2008 11:36 pm

Dengerson je napisal/-a:hvala ti. samo jaz nisn tega polek dobo. to ma vsak al samo predelani avti? :?

mislim da od letnika 1998 ma vsak avto hom.kartonček...tudi nepredelan seveda...če morš zadi kuplo homologirat :?: :?: :roll: pol ni čudno...pač slovenija
Zadnjič spremenil im nobody, dne Po dec 15, 2008 11:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po dec 15, 2008 11:37 pm

Dengerson je napisal/-a:hvala ti. samo jaz nisn tega polek dobo. to ma vsak al samo predelani avti? :?

Naš avto ni nič predelan pa ima homol. kartonček - bil je pa kupljen nov. Sem pozabil od katerega leta morajo imeti vsa vozila hom. kartonček. Kateri letnik, je pa tvoja Kia :?:
Prodajalec te je zaj*bal in ti je kar na en list napisal neke predelave pa žig vdaril - to ti lahko tudi jaz naredim. Probaj se nekako zmenit, prtožit...morda ti rata. Zagotovi jim, da boš pobral dol vse nehomologirane zadeve, ki si jih naštel.

LP

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Napisal/-a sejjaretun Po dec 15, 2008 11:38 pm

sej te razumem popolnoma,se pac ucimo skozi zivljenje..bos pa sigurno pozoren na homologacijo pri naslednjem avtu.
pred nakupom bi se registriral na forum ter malo povprasal...
upam da resis zadevo ce se le da...si ze dobil kazen,koliko €??

Dengerson
Nov uporabnik

Napisal/-a Dengerson Po dec 15, 2008 11:45 pm

98 letnik je. amm fantje hvala za pomoč bom probal jutri nekak rešit zadevo.. kakega odvetnika poklicat al pa kaj :roll: drugač glede kazni še ne vem samo rekli so policaji da bo par jurjov :?
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost