Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

VW Passat 93"

Napisal/-a sacrifice To dec 23, 2008 8:47 am

Pozdravljeni!

Zanima me kaj bi se dalo in kje bi se dalo dobiti, kake styling predelave za mojega passata, kake lepse odbijace, luci, zadnji spoiler....

upam na kaksne nasvete in info

lp

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr To dec 23, 2008 9:34 am

lahko prilepiš kakšno slikco, v kakem stanje je trenutno avto, pa ti bo kmal kdo lahko pomagu..

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy To dec 23, 2008 10:15 am

Največ informacij boš našel:

www.35i.net

na forum se moraš prijavit da prvo lahko sploh kaj pametnega vidiš.....vse informacije najdeš tam.......drugače pa pri takih stvareh pomaga tudi e-bay....

samo ded ne delaj mi sramote (sam ga tui vozim) na tem avtu z spojlerji :cry: :cry: :cry: jao mene......to je avto ki ga treba dol spustit....spolirat.....pa ene široke feltne z širokim robom.....pa usnje dokupit......pa potle vr-ko notre vrečt....

ker to ni niti približno avto za spojlerje.........

edino sprednji odbijač če imaš model b3 (še ne faceliftan).......ti paše zelo lepo od riegerja.....pa oni mali strešni spojlerček je tudi od riegerja

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy To dec 23, 2008 10:28 am

Še slikovni material:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To dec 23, 2008 1:01 pm

ne sej ne mislm nevem kak spojler neki podobnega originalnemu, pa tiste slike so od novejsega, jst mam prejsni model in to navadnega ne variant verzija, bom prilepu slikce sam da ga ulovim v fotoaparat, nekako bi ga rad v eazy predelu da nekako zgleda

lp

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy To dec 23, 2008 1:48 pm

ja sej od starejšega....3b model......maš tudi na foromu veliko galerijo...pa si malo oglej......samo prijavit se treba, da jo lahko vidiš

drugače pa se tip:

če misliš starejšega predelovat....je najboljše dat od novejšega odbijače....stranske letvice pa na clean naret:

sicer je karavan....samo da vidiš kak to izgleda spredaj......

http://www.youtube.com/watch?v=T86HWI6dpo0

http://www.youtube.com/watch?v=rQ0qi-CdjEQ&feature=related

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To dec 23, 2008 2:38 pm

bom malo zbrskau pa nabrau ideje.

za masino kokr sm se zanimu se mi ne splača oziroma se ne da kej preveč predelovat ker bi blo sam slabše, bom pa zato zunanjost uredu tko ne preveč ker ne maram krneki nardit ampak z občutkom pa na lahko

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy To dec 23, 2008 2:41 pm

sacrifice je napisal/-a:bom malo zbrskau pa nabrau ideje.

za masino kokr sm se zanimu se mi ne splača oziroma se ne da kej preveč predelovat ker bi blo sam slabše, bom pa zato zunanjost uredu tko ne preveč ker ne maram krneki nardit ampak z občutkom pa na lahko

Ja ne navadne N/A mašine se ne da predelovat ne oz. se ne splača.......če pa si pač malo vtrgan oz. ti je to v veselje...pa se naredi swaap z vr-ko po možnosti turbo...pa je moči več kot zadost :lol: :lol: pa po možnosti je takrat imeti fajn syncrota...... ;)

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To dec 23, 2008 3:01 pm

me zanima kje bi se dalo dobit zadnji spojler, lahko tud originalen(neki podobnega), pa zadnje zatemnjene luči

vugy
Stalni uporabnik

Napisal/-a vugy To dec 23, 2008 3:07 pm

sacrifice je napisal/-a:me zanima kje bi se dalo dobit zadnji spojler, lahko tud originalen(neki podobnega), pa zadnje zatemnjene luči

ebay.de

maš tega ko blata....od rabljenih do novih delov.....

v iskalnik samo vpišeš "passat 35i"
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost