Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

TeamActivitY
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Nacrt avtomobila Golf 4 TDI Highline-Podrobno

Napisal/-a TeamActivitY So jan 31, 2009 3:47 pm

lep pozdrav.mene zanima ce obstajajo nacrti za golf 4 tdi.to je misljeno kako podreti avto,kako podreti zadnjo havbo,ker so zatici tako nori da se vse skup polama ce ne obvladas zadeve.in rabil bi pac ko se vrata pri avtu podrejo kako odstraniti tisto plastiko po robovih da grejo preproge vun.skratka rabil bi cim vec nacrtov za avto da se ga lahko cim bolj podere.kot je recimo nacrt kako sestaviti masino od avta ali podobno.samo rabil bi nacrte za notranjost avta.obstaja to? pa ne prosim z odgovori kot so,(mas mehanika tam pa tam ko ti ga u nulo podere),jaz bi rabil to,da bi sam malo delav na avtu.hvala za odgovor.lp
Vsi konji v avtu se izničijo če sedi za volanom osel.

TeamActivitY
Nov uporabnik

Napisal/-a TeamActivitY So jan 31, 2009 3:48 pm

aja pa avto je 2003 letnik,ce ma to ka veze.hvala .lp

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So jan 31, 2009 3:50 pm

nimaš kj zajebat glede plastik. več al manj je vse na čepih, tako da samo malo močneje potegni stran pa gre vse dol pragi so samo na čepih, tapeta na zadnji haubi mislm da ma pa samo en vijak tam v držalu da haubo dol zapreš. tapete na vratij grejo pa tut čist simpl dol. odstraniš najprej plastiko na notranjem delu držala ročke, snameš ročko, odšraufaš 3 šraufe ki so notri in pa še 6 vijakov se mi dzi da je okoli po robu tapete. pol pa samo malo potegneš in snameš. jaz sem celega podrl razen armature brez navodil pa sm prvič delal. in nazaj je tut šlo :lol: mašine pa jaz na tvojem mestu nebi tikal če nisi mehanik.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So jan 31, 2009 3:56 pm

mašin bi razstavljal, sam tko da bi malo delal na avtu.

pol pa najbolje da daš čisto kantico, pa olje ven spustiš, zašraufaš čep nazaj, pa isto olje zgoraj noter naliješ. lahko marsikej malo delaš na avtu, samo je brez veze. počakaj da boš imel redni servi pa si ga naredi. če bo še zobati za menjat, boš lahko veliko delal na avtu, ne sam malo, pa še koristno boš denar prišparal. :)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So jan 31, 2009 4:04 pm

nekdo ki ima ETKO bi ti lahko orng pomagal.jst sm jo zadnč dol potegnu,pa mam neke probleme z resolucijo. ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

TeamActivitY
Nov uporabnik

Napisal/-a TeamActivitY So jan 31, 2009 7:48 pm

ne mislim razdirat masine omg,samo primer sem dal da obstajajo za tisto nacrti.in jaz bi rad za notranjost nacrte.in zadaj za havbo je tam ko zapres dol ko je drzalo sta na vsaki strani sravfa ja to vem.samo ko ti mal mocneje potegnes se cepi polomijo in moras kupiti vse novo.in tam doli na pragovih spredaj ko je sovoznik ko ma noge tam ob robu tudi so cepi in se zlamajo ce neves tocno kak pa ka.zato sem mislim ce ve kdo za kake nacrte.hvala za odgovore.lp.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jan 31, 2009 7:56 pm

el_diablo je napisal/-a:nekdo ki ima ETKO bi ti lahko orng pomagal.jst sm jo zadnč dol potegnu,pa mam neke probleme z resolucijo. ;)

to nebo glih drzalo.
ampak nekdo ki ima ELSO ti pa res lahko pomaga.tm mas vse opisano od tega kar ti rabis.kako se kaj demontira in montira,na kaj bit pozoren,kaj je priporocljivo zamenjat ko enkrat odmontiras....
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So jan 31, 2009 8:02 pm

kaj je ELSO ETKo itd?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe So jan 31, 2009 8:10 pm

Technologic je napisal/-a:kaj je ELSO ETKo itd?

ETKA - je program ki ga imajo na servisu za narocanje rezervnih delov.pac mas notr stevilke delov od vsakega vozila po modelu/letniku pa ceno mas zraven...pa se kj se najde (samo za audi,seat,skoda,vw)
ELSA- program kjer je opisano kako se kaj sname z avta kako se kaj da nazaj gor,kako kaj popraviti...(samo za audi,seat,skoda,vw)...
MAS SE AUTODATO-program za vsa vozila.pac notr mas osnovne stvari.tehnicne podatke,kjad se kaj menja,kaj je lahko vzrok za kasno okvaro,kako motor dat v fazo,kako more bit optika nastelana,el.shemo vozila (naeljave)...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
T-Man
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a T-Man Ne feb 01, 2009 10:28 am

Jaz bi ti priporočil, da si kupiš knjigo:
So wird's gemacht
in ti bo olajšala marsikatero stvar in prihranila velik živcev. ;)

TeamActivitY
Nov uporabnik

Napisal/-a TeamActivitY Ne feb 01, 2009 12:19 pm

ej ebbe HVALA ti,car si ne.lp

Uporabniški avatar
Ninja333
Novinec

Kraj: In da Ghetto

Napisal/-a Ninja333 Ne feb 01, 2009 12:26 pm

ebbe car. :lol:
Nije đabe ni u stare babe

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Ne feb 01, 2009 7:54 pm