Ischem te feltne: euro titan

Kashne gume pa lahko dam gor che je 7,5 x 17? Najrajshi bi imel 205/40 al 215/40. Bo shlo?
Flok1234 je napisal/-a:Alessio S.W.P. Slovenija Rostoharjeva 62, Krško!
mazda-mx3 je napisal/-a:119€ na komad
http://www.espeedup.com/speed.cgi/results.html?mv_session_id=k4ZkfUhk&groups=22&autocategory=C3&category=C3&keyword=euro&subgroups=Cerchio%20in%20lega
johnyr je napisal/-a:Flok1234 je napisal/-a:Alessio S.W.P. Slovenija Rostoharjeva 62, Krško!
Preselil je delavnico v dolino ( na vhod Krškega iz smeri AC ). Točnega naslova ne vem.
Osebno ti odsvetujem nakup pri njemu, ker ni resen. Jst sm čaku (me je nategoval 3 tedne, s tem da ga poznam ) pol sm pa raj šel po OZ-jke.
Skull23 je napisal/-a:Pa she to! Che sluchajno ni takih z luknjami 4x108 se da narochit?
Neon je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:Flok1234 je napisal/-a:Alessio S.W.P. Slovenija Rostoharjeva 62, Krško!
Preselil je delavnico v dolino ( na vhod Krškega iz smeri AC ). Točnega naslova ne vem.
Osebno ti odsvetujem nakup pri njemu, ker ni resen. Jst sm čaku (me je nategoval 3 tedne, s tem da ga poznam ) pol sm pa raj šel po OZ-jke.
Pa sej ni on kriv če mu jih niso dobavili. Za te feltne kao black chrom je baje treba mal počakat.
Mantara je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Pa she to! Che sluchajno ni takih z luknjami 4x108 se da narochit?
z luknjami 4x108 dobis 100% ker sem jaz zase kupoval to dimenzijo in jo dobis brez problema!
Se pa ti splaca it v Italijo kupovat ker je cenejse in hitreje dobis!
Jaz sem cakal na svoje 5 dni!
Ce te se kaj zanima vprasaj!
LP!
Gigen je napisal/-a:To da se luscijo sem opazu na lastne oci (avtopralnica) sem pa bral na italjanksih forumih da so se ful poboljsali glede barvanja in glede mesanice aluminija. Jaz tudi nameravam kupit alessio, kaj se da dobit kasno telefonsko od unega v materiji?
Gigen je napisal/-a:To da se luscijo sem opazu na lastne oci (avtopralnica) sem pa bral na italjanksih forumih da so se ful poboljsali glede barvanja in glede mesanice aluminija. Jaz tudi nameravam kupit alessio, kaj se da dobit kasno telefonsko od unega v materiji?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov