Dini je napisal/-a:lep pozdrav na svojega cliota nameravam dat 17 colske felne z et 35 in me zanima ce ze ima kdo taksne felne gor in ce mu kaj brusi in koliko ga je dol spustil ? gor pa nameravam dati dotz muggelo
Dini je napisal/-a:ja sm moja felna bo sroka 8J kaj je vec kot se da gor ponavadi in zato me skrbi
tmtslash je napisal/-a:dini: js sm mev lani 7J x 17, 205/40 gumo, pa nikjer ni bruslo, tut ce je biv poln avto, pa mam isto vzmetio eibach, spredaj 5, zadi 3,5 cm...letos mam pa 8J x 18, pa tut nikjer ne brusi...tk da ce das gumo 205/40/17, ti nebi smelo brusit nikjer, ker bo guma itak dost napeta...ET pa mej okol 35-37...js sm edino mogo v zadnjem desnem koloteku, eno plastiko bek odrezat, pa malo prtlaznik nt stovct s kladivom, ker je malenkost bruslo po eni plastiki, nic pretresljivega...tk da brez skrbi das felgne gor...
lp
Dini je napisal/-a:lep pozdrav na svojega cliota nameravam dat 17 colske felne z et 35 in me zanima ce ze ima kdo taksne felne gor in ce mu kaj brusi in koliko ga je dol spustil ? gor pa nameravam dati dotz muggelo
tmtslash je napisal/-a:ka je bla guma sirsa ko pa je gr pisalo al ka?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov