pskoda je napisal/-a:Jaz sem imel prej na puntotu sporting felte OZ 17" 4x100, distančnik je bil 4x98 in ekscentričnimi vijaki, vse skupaj sem imel 3 leta in nisem imel nobenga problema, tudi A test sem naredil brez problema, problem je bil samo v dolžini vijaka, ker ne moreš imet 2cm ali več debele distančnike, ker ne obstajajo tako dolgi vijaki, vsaj jaz jih nisem najdel
mevden je napisal/-a:še eno vprašanje z moje strani:
kakšen razmak med vijaki ima novi fiat bravo (2008)?
a je možno da je 4x100?
imam zimske gume in platišča od opel vectre, ki so 4x100, pa bi rad pozimi dal na novega bravota, če bo možno.
v primeru da ne paše, koliko stanejo ti vijaki ki to omogočajo?
mevden je napisal/-a:......kakšen razmak med vijaki ima novi fiat bravo (2008)?
a je možno da je 4x100?.....
2Fast&2Furious je napisal/-a:Mogoče je že bilo kje razloženo, ampak nisem našel. Kako je s homologacijo platišč z razmakom 4x98 na avtu z razmakom 4x100 (ali seveda obratno) ? Kaj komplicirajo na pregledu, ker je na papirjih drugačen razmak kot ga ima vozilo?
Lahko mi tudi na PM razloži kdo, ki je že homologiral tako....hvala vnaprej
2Fast&2Furious je napisal/-a:Mogoče je že bilo kje razloženo, ampak nisem našel. Kako je s homologacijo platišč z razmakom 4x98 na avtu z razmakom 4x100 (ali seveda obratno) ? Kaj komplicirajo na pregledu, ker je na papirjih drugačen razmak kot ga ima vozilo?
Lahko mi tudi na PM razloži kdo, ki je že homologiral tako....hvala vnaprej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost