Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

rockr
Nov uporabnik

Kraj: MB

Avtotrgovina v Celju

Napisal/-a rockr Če sep 25, 2003 7:34 pm

Serbus.
Je v Celju mogoče kakšna boljše založena avtotrgovina z alu pedali, prestavninmi ročkami in podobnim :?:
Hvala![/img]

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

avtotrgovina

Napisal/-a seat Če sep 25, 2003 8:06 pm

Lep pozdrav na forumu.Lej za avtoopremo je v celju nasploh bolj slabo poskrbljeno :wink: Tudi jst bi raje vidu ce bi bilo na tem podrocju kej boljs saj sem sam tudi iz okolice Celja :wink: Je pa v Celju AVTOSMINKA,ki se je sedaj preselila v blizino svinjskega sejmahttp://www.tehnotrade.siTukaj bos nasel marsikaj ce pa seveda zelis nekaj extra bos moral v Lljubljano.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

rockr
Nov uporabnik

Napisal/-a rockr Če sep 25, 2003 8:20 pm

Hvala se bom kr jutri oglaso.
Saj drugače sem iz MB, pa se bom jutri v CE peljal po opravkih in bom združil prijetno s koristnim :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

trgovina

Napisal/-a seat Če sep 25, 2003 8:30 pm

Ali v Mb nimate kaksne dobre avtotrgovine :shock:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 25, 2003 11:45 pm

bolj težko je kaj dobit...

pa itaq je vse ful drago
Slika

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Pe sep 26, 2003 12:16 am

No ja pa tistega k ga zanima tle u italiji je CAR-AUTO autotrgovina kjer dobis za styling avta skori use kar hoces, ce nimajo ti narocijo in dobis u par dneh. Pa tud cene ce se mene uprasa niso pretirane, pa tolk robe majo da sploh ne ves kej bi nabavu.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe sep 26, 2003 1:37 am

daj mi reči... kmalu bom menda za par dni šibal v gorico... kje to?

malo mi povej kraj pa kje zavit pa to...
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe sep 26, 2003 8:47 am

Ja v Celu v Avtošminki se da kr dost dobit, pa še ena trgovina je ampak ne vem kako se že reče.

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` Pe sep 26, 2003 5:45 pm

:shock: Za avtošminko prvič slišm. Kter konc CE je to?

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Pe sep 26, 2003 6:12 pm

pina` je napisal/-a::shock: Za avtošminko prvič slišm. Kter konc CE je to?

se strinjam!!! :lol:
a ni svinski sejm tam nasprot interšpara??? :P :-P
Slika

rockr
Nov uporabnik

Napisal/-a rockr Pe sep 26, 2003 6:29 pm

Danes sem bil v celju in sem po Ljubljanski cesti :vrum
iskal Avtošminko pa nisem nič našel. :shock:
Nekateri so mi rekli da te trgovine več ni...
Mogoče so jo prestavili na drugo lokacijo, kot je pisalo na netu :?:

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Napisal/-a pina` Pe sep 26, 2003 6:30 pm

Zadnč sm vidla nasprot špara šotor kao "bolšji sejem" (svinski sejem??)? :D A je to tm okrog kje?

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe sep 26, 2003 7:13 pm

Za "svinski sejem" se zavije desno pred Petrolom na cesti za Teharje. Sam avtošminke še nisem zasledil, obstajajo pa Avto Marko, Avtodeli Regnemer in AvtoPlus v Bukovžlaku (naprej od Spara), sam kej konkretnega ne boste našl. Zapelte se raj v LJ v A3M na Celovški al pa Procar tuning v Kranju.

Sam pa iščem, če mogoče kdo pozna kej konkretnega v Gradzu (mislim res konkretno - NOS stvari)
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

trgovina

Napisal/-a seat Pe sep 26, 2003 8:43 pm

Lej da se zastopmo avtosminke zaenkrat ni sam lastnik ze ima urejeno novo trgovino zdaj ga caka sam se otvoritev,ki bo vsaj tako mi je obljubil zelo kmalu.Svinjski sejem je nasproti celjske CINKARNE da se zastopmo. :D

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger So sep 27, 2003 1:37 am

Ce gres u rozni dolini cez mejo na italjanski strani zavijes tkoj zavijes levo, pol pa sam naraunost en kilometr dokler spet na levi strani nebos vidu tovarne caffe goriziana tm zravn je tud ena velika rumena tabla in pise gor car auto lih tm za tovarno je prodajalna.
Pa tud prodajalci so ful face ful senkajo.Ce kej nabavis uzemi zravn se par prckariji k kostajo sam par euru pa ti jih bo sigurno senku pa se slovensko govorijo tko da ni problema.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Napisal/-a pina` So sep 27, 2003 9:31 am

No sej...kar se tega tiče, jst večino "lepotnih olepšav" in ostalih delov naročujem pri posredniku,ki jih dobavlja iz amerike...zadeve so čez lužu ful ceneje ,pa bl unikatne na naših cestah :P 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

avtotrgovina

Napisal/-a seat So sep 27, 2003 2:24 pm

Pina dej povej pa TI TA POSREDNIK DOSTAVI TUT PAPIRJE,KI JIHG POTREBUJES ZA HOMOGOLIZACIJO :?:

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Napisal/-a pina` So sep 27, 2003 2:32 pm

posrednik ne...:wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

krnrki

Napisal/-a seat So sep 27, 2003 8:04 pm

Pina pol mi pa povej kak mislis v tej nasi zaj****i demokraticni drzavi nardit homogolizacijo in registracijo brez certifikata o ustreznosti :?:

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Napisal/-a pina` Ne sep 28, 2003 8:19 am

seat:pm
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov