nejkonej je napisal/-a:čudim se da mu nisi dal zadaj še večjega spojlerja?
Mislim da si to pozabil pri (tvoji ) predelavi in (tvojem) okusu
etko88 je napisal/-a:nejkonej je napisal/-a:čudim se da mu nisi dal zadaj še večjega spojlerja?
lej če ta komentar leti konkretno na calibro pol ti nimam kej druzga rečt k da če nimaš keša d bi svoj avto zrihtu pol ti nemorm pomagat pa ni treba mojih kritizerat sam zrd fovšije
LP
P.s. neonke so oz. LED RED. na LSD sm pa tud gruntu sam nwm komu dt to zmontirat da bo tko k je treba razn A3M
rumena ibiza je napisal/-a:etko88 je napisal/-a:nejkonej je napisal/-a:čudim se da mu nisi dal zadaj še večjega spojlerja?
lej če ta komentar leti konkretno na calibro pol ti nimam kej druzga rečt k da če nimaš keša d bi svoj avto zrihtu pol ti nemorm pomagat pa ni treba mojih kritizerat sam zrd fovšije
LP
P.s. neonke so oz. LED RED. na LSD sm pa tud gruntu sam nwm komu dt to zmontirat da bo tko k je treba razn A3M
etko88 še tebi bomo razložil kako to gre, to je forum, tle se pišejo kritike in pohvale, zato to sprejmi v obeh smereh. slike si objavil, vprašal si, zdaj pa pričakuj kritike in pohvale...ker tu nas je 80%, ki nas je tak stil minil oz. smo ga že dali skoz in ostali 20% jih je oz. ste, ki ste še vedno v tem stilu. se pravi, sto ljudi sto čudi...
to je čisto moje mnenje oz. moj nasvet tebi...
delaj avto tako kot je tebi všeč, je pa res, da ti bomo vsi oz. marsikdo svetoval, da daj še kaj dol, prej kot pa da še kaj dodaj...
p.s. za nenonke pa poišči bivšega farmelovga delavca - slicker mogoče ma kak kontakt al pa kaj, on je meni na ibizi jih montirau.
lp, mary
nejkonej je napisal/-a:lej...spredaj maš bolj agresiven odbijač,potem pragove imaš tudi podobne, zato sem rekel da bi pasalo tudi zadaj nekaj v tem smislu. Sicer pa kot sem že rekel, tvoj avto tvoja odločitev.
pa nevem zakaj bi bil fauš ,hvala bogu da si privoščiš nekaj da ti je všeč
abbe je napisal/-a:ti si prasal kaj bi naredu da bi bla se bolj huda.
tebi mogoce je huda.ampak vecini pac ni,in ne mores ti nm probat mnenje spremenit.
pac taki avti so bli hudi k so hitri in drzni vn prsli.poj pa ne vec.ampak pr japoncih je to ostal se vedno ok.
in mores bit pripravljen sprejet kritike.kaj naj bi jaz cenil pri tvojem avtu?
ce si ga sam sestavu pa sam oblikoval odbijace pa pragove potem cenim trud.vendar mi vizualno ni lep.
ce pa si vs poliester kupu potem pa tut truda ne morem cent ker ga ni blo velik ulozenega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov