Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

etko88
Nov uporabnik

Nove ideje???

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:14 pm

ma kdo kakšno idejo kako ta avto nrdit še hujši kot je?[/img]

drugač pa netlog nik: etko88

tnx za ideje

LP
Priponke
DSC00038.JPG
DSC00040.JPG
2
DSC00011.JPG
1

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr apr 29, 2009 8:16 pm

Vrata si pobarvi na oranžno.

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Sr apr 29, 2009 8:19 pm

to je ona honda,... ko je escape delal kao istega,...pa ko je ta avto (baje) policija zaplenla?! :lol:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 29, 2009 8:20 pm

kdo pa je reku da je ta honda huda?
ta honda je cist mem.
Ni vse res kar napišem

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:20 pm

mihaing je napisal/-a:Vrata si pobarvi na oranžno.

ja sej zdej je usa razdrta pa se prpravla na štrihanje. sm razmišlu d bi ob bokih naredu rdeče plamene al pa neki tacga drugo bi pa nazaj na črno štrihnu.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr apr 29, 2009 8:21 pm

ne morš nardit še hujšega ker je v šparu že zmanjkalo novih artiklov.

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:22 pm

DJ Falco je napisal/-a:to je ona honda,... ko je escape delal kao istega,...pa ko je ta avto (baje) policija zaplenla?! :lol:

kaj bo polcija zaplenila. sam tkrt k sm jo jst kupu je pršlo vn d je homoligacija ponarjena in zato je stau u bršlinu. drugač je biu pa avto skos moja last in od nobenga druzga

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:23 pm

abbe je napisal/-a:kdo pa je reku da je ta honda huda?
ta honda je cist mem.

Sam to bom reku usak ma svoj okus.in eni znamo neki cent drugi pač ne....

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:27 pm

nejkonej je napisal/-a:čudim se da mu nisi dal zadaj še večjega spojlerja?

Mislim da si to pozabil pri (tvoji ) predelavi in (tvojem) okusu :D

lej če ta komentar leti konkretno na calibro pol ti nimam kej druzga rečt k da če nimaš keša d bi svoj avto zrihtu pol ti nemorm pomagat pa ni treba mojih kritizerat sam zrd fovšije

LP

P.s. neonke so oz. LED RED. na LSD sm pa tud gruntu sam nwm komu dt to zmontirat da bo tko k je treba razn A3M

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:32 pm

nejkonej je napisal/-a:kakšno calibro??' ka pa je z mojim avtom narobe ? mam zrihtanga mu čist neč ne manjka :!:

nism nč kej tko mislu sam sm že ene par takih izjav dobu glede spojlerja na calibri tko d sm mislu d na to cilaš. sorry če ni blo tko mišlno

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr apr 29, 2009 8:34 pm

etko88 je napisal/-a:

lej če ta komentar leti konkretno na calibro pol ti nimam kej druzga rečt k da če nimaš keša d bi svoj avto zrihtu pol ti nemorm pomagat pa ni treba mojih kritizerat sam zrd fovšije

LP

P.s. neonke so oz. LED RED. na LSD sm pa tud gruntu sam nwm komu dt to zmontirat da bo tko k je treba razn A3M

etko88 še tebi bomo razložil kako to gre, to je forum, tle se pišejo kritike in pohvale, zato to sprejmi v obeh smereh. slike si objavil, vprašal si, zdaj pa pričakuj kritike in pohvale...ker tu nas je 80%, ki nas je tak stil minil oz. smo ga že dali skoz in ostali 20% jih je oz. ste, ki ste še vedno v tem stilu. se pravi, sto ljudi sto čudi...
to je čisto moje mnenje oz. moj nasvet tebi...
delaj avto tako kot je tebi všeč, je pa res, da ti bomo vsi oz. marsikdo svetoval, da daj še kaj dol, prej kot pa da še kaj dodaj...

p.s. za neonke pa poišči bivšega farmelovga delavca - slicker mogoče ma kak kontakt al pa kaj, on je meni na ibizi jih montirau.
lp, mary
Zadnjič spremenil rumena ibiza, dne Sr apr 29, 2009 8:37 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 29, 2009 8:35 pm

zažgi avto, veliko dobrega bi s tem naredil
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr apr 29, 2009 8:35 pm

mislim da bišnajbolj carski če narediš kar takole

Slika

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:39 pm

rumena ibiza je napisal/-a:
etko88 je napisal/-a:

LP

etko88 še tebi bomo razložil kako to gre, to je forum, tle se pišejo kritike in pohvale, zato to sprejmi v obeh smereh. slike si objavil, vprašal si, zdaj pa pričakuj kritike in pohvale...ker tu nas je 80%, ki nas je tak stil minil oz. smo ga že dali skoz in ostali 20% jih je oz. ste, ki ste še vedno v tem stilu. se pravi, sto ljudi sto čudi...
to je čisto moje mnenje oz. moj nasvet tebi...
delaj avto tako kot je tebi všeč, je pa res, da ti bomo vsi oz. marsikdo svetoval, da daj še kaj dol, prej kot pa da še kaj dodaj...

p.s. za nenonke pa poišči bivšega farmelovga delavca - slicker mogoče ma kak kontakt al pa kaj, on je meni na ibizi jih montirau.
lp, mary

OK tnx za razlago
vidm d me niste čist dobr razumel sam nism mislu nobenga užalt s tem kr sm reku sam povedu sm svoje mnenje tko k ga zmer.vrjamm pa d je meybe res kkšna stvar preveč k pemau. sam zmer sm pa gledu tko d sm meu avte čist unikatne tko k noben. še enkrt sorry pa gremo normalno z debato naprej....

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr apr 29, 2009 8:39 pm

escape št. 2?
Slika

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:43 pm

nejkonej je napisal/-a:lej...spredaj maš bolj agresiven odbijač,potem pragove imaš tudi podobne, zato sem rekel da bi pasalo tudi zadaj nekaj v tem smislu. Sicer pa kot sem že rekel, tvoj avto tvoja odločitev.

pa nevem zakaj bi bil fauš ,hvala bogu da si privoščiš nekaj da ti je všeč

tnx za razlago.sej nism mislu tko fovš.sicr nwm iz kje si ampk tuki okol ns je več al mn takih k hočjo neki avto met zrihtan pol pa kr neki doma skup pacajo pa rihtajo sam d bi konkurenco ujel pol se pa skos hvaljo d kao kaj majo. ns je pa recimo ene par k mamo res avto zrihtan tko k je treba pa še ni dost k se zmer neki najde d je treba popravt.to temo sm pa odpru zato ker je avto trenutno v popravilu oz. ga obnavlam in če ma kdo kkšno idejo kaj konkretno bi še spremenu na njem.

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:44 pm

IcEm4n je napisal/-a:escape št. 2?

no zdej po skor 2h letih tega poslušanja bi pa rt zvedu kdo je escape?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr apr 29, 2009 8:47 pm

ti si prasal kaj bi naredu da bi bla se bolj huda.
tebi mogoce je huda.ampak vecini pac ni,in ne mores ti nm probat mnenje spremenit.
pac taki avti so bli hudi k so hitri in drzni vn prsli.poj pa ne vec.ampak pr japoncih je to ostal se vedno ok.
in mores bit pripravljen sprejet kritike.kaj naj bi jaz cenil pri tvojem avtu?
ce si ga sam sestavu pa sam oblikoval odbijace pa pragove potem cenim trud.vendar mi vizualno ni lep.
ce pa si vs poliester kupu potem pa tut truda ne morem cent ker ga ni blo velik ulozenega.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr apr 29, 2009 8:47 pm

etko88 je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:escape št. 2?

no zdej po skor 2h letih tega poslušanja bi pa rt zvedu kdo je escape?

am mas eno temo o njem
mislm da honda crx turbo.
napisi v iskalnik pa veselo branje
Ni vse res kar napišem

etko88
Nov uporabnik

Napisal/-a etko88 Sr apr 29, 2009 8:53 pm

abbe je napisal/-a:ti si prasal kaj bi naredu da bi bla se bolj huda.
tebi mogoce je huda.ampak vecini pac ni,in ne mores ti nm probat mnenje spremenit.
pac taki avti so bli hudi k so hitri in drzni vn prsli.poj pa ne vec.ampak pr japoncih je to ostal se vedno ok.
in mores bit pripravljen sprejet kritike.kaj naj bi jaz cenil pri tvojem avtu?
ce si ga sam sestavu pa sam oblikoval odbijace pa pragove potem cenim trud.vendar mi vizualno ni lep.
ce pa si vs poliester kupu potem pa tut truda ne morem cent ker ga ni blo velik ulozenega.

ja res je d sm avto že predelan kupu sam v takmu stanju d glava boli.kr je pa zdej na njem je pa use komplet moje delo.tnx d znaš take stvari cent k mrsikdo jih ne.sam pač to je moj hobi in brez tega nwm če bi lahko živu.pač mam žilco za take avte in to je to
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov