Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

kurent
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Preproga iz železa

Napisal/-a kurent To jul 07, 2009 10:18 am

V avtu bi imel rad preproge iz železa. Kje v Mariboru ali okolici bi se dalo kaj takšnega?

Zgleda takole vendar bi bilo iz železa urezano po meri.
http://www.nakupovanje.net/okrasna-prep ... pr-1184953

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To jul 07, 2009 10:21 am

o moj bog
preproga iz železa.... :roll: :roll: :roll:

temu se reče pohodni aluminij ali pohodna pločevina
dobiš jo v merkurju,razrezal si jo boš pa sam,ali pa če ti jo kdo kje razreže na pantograf.

lahko pa že gotove kupiš v a3m-u,sam so 5x dražje kot če si8 jih narediš sam,pa še vredne so več če jih sam nardiš.

kurent
Nov uporabnik

Napisal/-a kurent To jul 07, 2009 10:25 am

Hočem nekaj zares trpežnega hehe.

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO To jul 07, 2009 11:58 am

Off: zabetoniraj si not, potem pa ploščice položi :lol:

Zakaj pa potrebuješ tako trpežne preproge? Železo...hmmmm nwm kako bi to delovalo. Ko bi pr čiščenju ven jemal bi si lahko kaj poškodoval (sedež, plastike...).
Moje mnenje: kupi nek pod v barvi kot je notranjost vozila, izreži tako da bo lepo not pasalo in nato preko navadne gumijaste preproge ;) simpl ko pasulj
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jul 07, 2009 12:34 pm

P4TO je napisal/-a:Off: zabetoniraj si not, potem pa ploščice položi :lol:

off:
edino dilema nastane ko je treba pravo "fugo" izbrati :lol:

šalo na stran...

on:
poglej malo po http://www.mstyling.net/

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO To jul 07, 2009 12:39 pm

Pa še to... Nikakor ne kupovat onih plastičnih "preprog" ko si jih pač sam razrežeš- pri tem gre ta srebrna barva dol in potem zgleda zelo grdo (prozorno z ostanki barve).
Lp.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To jul 07, 2009 12:43 pm

P4TO je napisal/-a:Pa še to... Nikakor ne kupovat onih plastičnih "preprog" ko si jih pač sam razrežeš- pri tem gre ta srebrna barva dol in potem zgleda zelo grdo (prozorno z ostanki barve).
Lp.

Ne ne, katerikoli material, katerikoli vzorec, ki so tu prikazani, v avtu zgledajo ze od samega zacetka grdo....ni mi jasno, kdo se to v avto daje...razen cigani v Nm :)

LP
:)

Uporabniški avatar
zoro_31
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a zoro_31 To jul 07, 2009 12:46 pm

FLINK je napisal/-a:
P4TO je napisal/-a:Pa še to... Nikakor ne kupovat onih plastičnih "preprog" ko si jih pač sam razrežeš- pri tem gre ta srebrna barva dol in potem zgleda zelo grdo (prozorno z ostanki barve).
Lp.

Ne ne, katerikoli material, katerikoli vzorec, ki so tu prikazani, v avtu zgledajo ze od samega zacetka grdo....ni mi jasno, kdo se to v avto daje...razen cigani v Nm :)

LP

2X :lol:

kurent
Nov uporabnik

Napisal/-a kurent To jul 07, 2009 2:46 pm

V bistvu hočem imeti nekaj trpežnega tako da tudi pri pucanju ni težav. Mogoče je železo res overkill. Ampak tisto z ploščicami pa ni slaba ideja! Hmm... :)

Bom kar vzel izdelane iz aluminija kot so na spletni trgovini, katere link je dal adis. Moram se še bolj razgledati po okolici Maribora kje so kakšne trgovine. Vidim pa, da smo v Sloveniji bolj bogi z tem in je treba vsaj v Avstrijo iti.

Priporočate kakšno trgovino v MB ali okolici?

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R To jul 07, 2009 2:52 pm

kurent je napisal/-a:V bistvu hočem imeti nekaj trpežnega tako da tudi pri pucanju ni težav. Mogoče je železo res overkill. Ampak tisto z ploščicami pa ni slaba ideja! Hmm... :)

Bom kar vzel izdelane iz aluminija kot so na spletni trgovini, katere link je dal adis. Moram se še bolj razgledati po okolici Maribora kje so kakšne trgovine. Vidim pa, da smo v Sloveniji bolj bogi z tem in je treba vsaj v Avstrijo iti.

Priporočate kakšno trgovino v MB ali okolici?

Merkur, če si boš sam izrezal željeno dimenzijo, že izdelano, A3M, ali pa mstyling, link ti je že adis pripel...

Kje je sedaj dilema? Počitnice so že nekaj časa, moral bi že slikce pokazat, ne pa da še kar nekaj bluziš??? :-P
RiDe hArD

Aldin20
Novinec

Napisal/-a Aldin20 To jul 07, 2009 4:05 pm

v melju pri senekovicu.najceneje dobis kaj si pozelis

kurent
Nov uporabnik

Napisal/-a kurent To jul 07, 2009 5:31 pm

Točno! Za Senekoviča v Melju sem že slišal. Tudi takšne redke besede kot so "pošten". Bom moral iti do njega, upam da me ne vrže ven, ko bo prišel s kolesom. :)

R 34 GT-R je napisal/-a:Kje je sedaj dilema? Počitnice so že nekaj časa, moral bi že slikce pokazat, ne pa da še kar nekaj bluziš??? :-P

Taki kripl sem izpadel da misliš da še vedno hodim v šolo haha. Sem daleč stran od nekoga, ki ima dosti prostega časa. Avto sem kupil potem pa en teden nisem imel časa da bi šel po njega. Potem pa še dva tedna da sem v vročini šel napunit klimo. :oops:

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire To jul 07, 2009 5:37 pm

razumem tvoje tezave popravne si imel. :D :D :D :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R To jul 07, 2009 5:53 pm

kurent je napisal/-a:Točno! Za Senekoviča v Melju sem že slišal. Tudi takšne redke besede kot so "pošten". Bom moral iti do njega, upam da me ne vrže ven, ko bo prišel s kolesom. :)

R 34 GT-R je napisal/-a:Kje je sedaj dilema? Počitnice so že nekaj časa, moral bi že slikce pokazat, ne pa da še kar nekaj bluziš??? :-P

Taki kripl sem izpadel da misliš da še vedno hodim v šolo haha. Sem daleč stran od nekoga, ki ima dosti prostega časa. Avto sem kupil potem pa en teden nisem imel časa da bi šel po njega. Potem pa še dva tedna da sem v vročini šel napunit klimo. :oops:

Če bi punco dal na stranski tir, bi še razumel, ampak da imaš pa do nove motorne pridobitve takle odnos... :roll: :P
RiDe hArD

kurent
Nov uporabnik

Napisal/-a kurent To jul 07, 2009 7:33 pm

Zaradi tempa življenja sem že dolgo na suhem. Sedaj pa se malce sprošča in prostega časa ne preživim v spanju hehe. Zakaj pa misliš, da sem kupil avto. :twisted: Katera se pa nebi hotela zapeljati v Mazdi 323F BA z neverjetnimi 88 konjskimi močmi!

Ampak avto vseeno že ima luksuz kot je notranji in zunanji senzor za temperaturo ... ki leži v predalčku ... in parkirne senzorje ... ki ležijo v prtljažniku. :lol:

Ko je čas ni denarja, ko je denar ni časa, mar bi droge prodajal. Tam imaš oboje. :cry:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To jul 07, 2009 7:35 pm

kurent je napisal/-a:Ko je čas ni denarja, ko je denar ni časa, mar bi droge prodajal. Tam imaš oboje. :cry:

točno tako
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To jul 07, 2009 8:58 pm

vedno ko vidim naslov teme se nasmejim :rofl :cry

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO To jul 07, 2009 9:10 pm

mihaing je napisal/-a:vedno ko vidim naslov teme se nasmejim :rofl :cry

x2 :lol:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To jul 07, 2009 9:23 pm

Če že iščeš alumunij po človeških cenah, potem vprašaj še na Alumix v Slovenski Bistrici. Zadaj za Impolom in gasilskih domom. Cena je po kilogramu.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov