obcasnigledalec je napisal/-a:A pašejo ogledala od lupota na polota 6n brez modifikacij?
King1 je napisal/-a:obcasnigledalec je napisal/-a:A pašejo ogledala od lupota na polota 6n brez modifikacij?
če se ne motim ne pašejo ampak na 6n2 pa bi mogli it.
nisem pa čist ziher.
lp
Ti bi se zdaj ubistvu rad znebil žvižganja od vetra, ki prihaja ob udarcu v ogledalo ob določeni hitrosti. Ti zdaj misliš da boš z menjavo od lupota oziroma zdaj po vem od polota 6n2 rešil ta problem žvižganja. Zdaj me pa še zanima ali si že to stestiral ali se ti pač dozdeva da ne bi smelo žvižgat.
Za moje pojme je pol bolš da daš ene take špegle ko so čim bolj noter pomaknjeni, in pride k temu tudi bolj aerodinamična oblika avtomobila, kar pomeni manjši upor pri veru, kar bi naj zmanjšalo tudi to žvižganje.
Sam hudo da se folk spušča v takšne podrobnosti pri takšnih letnikih avtomobila. Pač kot nekakšen luksuz. Ne bi reku če bi mel Marcedeza S Clase letnik 2009 pa da bi mi žvižgalo, ko v takem avtu pač hočeš tišino pač luksuz. Če je pa avto letnik 97 pač dobiš take stvari za primerno ceno. Meni se to zdi smešno, da boš menjal ogledala zaradi žvižganja.
obcasnigledalec je napisal/-a:Pri lupotu šipa malo zavije in s tem tudi nosilec malo zavije, zato direkt na 6n/6n2 nebi šlo, so pa od 6n2 ogledala enaka tistim ki jih ima lupo, ta velika, ta pa bi mogla it takoj na 6n.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost