Pugi je napisal/-a:Kle je en problem - zdle sm pogruntov, da pomoje to zgleda dobr sam na svetlmu avtu... Prosm, na kolenih, da me kdo prepriča da to ni res... Js mam namreč temn avto...
seat je napisal/-a:Mam en problem,na avto mam namen dat Komparetovo nalepko cez cel bok,pa mi je reku,da nej najprej pobarvam stransko letvico,zdej pa moj problem,a mogoce ma kdo izkusnje z seat vozili in letvicamiVW polo ma baje letvico na cepke za seata pa nevem ce je na cepke ni problema ce je pa prilepljena bo pa k***a saj nocem poskodovat laka Kaj naj naredim![]()
![]()
seat je napisal/-a:No jst mam novo ibizo l.2003 sam modelno leto je pa 2002.No dejte povejte a se na rumeni ibizi podajo crne letvice a nej jih pobarvam.Sicer nalepko samo bi se dalo malo kombinirat.Doma mam sliko,ki mi jo je naredil kompare,za vzorec morm rect de so kr strokovnjaki na tem podrocju majo kr dobre zamisli kako nalepke uskladit z barvo avta in ker motiv bi najbolj pasal.Slika ki mi jo je poslal Kompare je ze zdej oci trgajoca![]()
Sam v zivo bo pa se lepsa.
seat je napisal/-a:No jst mam novo ibizo l.2003 sam modelno leto je pa 2002.No dejte povejte a se na rumeni ibizi podajo crne letvice a nej jih pobarvam.Sicer nalepko samo bi se dalo malo kombinirat.Doma mam sliko,ki mi jo je naredil kompare,za vzorec morm rect de so kr strokovnjaki na tem podrocju majo kr dobre zamisli kako nalepke uskladit z barvo avta in ker motiv bi najbolj pasal.Slika ki mi jo je poslal Kompare je ze zdej oci trgajoca![]()
Sam v zivo bo pa se lepsa.
Viper123 je napisal/-a:Slikce slikce!!!! Tole tud mene zanima!
Dej prosm če se le da mi lahko pošles tud na mail: ibiza16v@volja.net
TNX!![]()
LP
2Fast&2Furious je napisal/-a:Če bi se dalo bi bil ful veseu da bi to sliko tvoje ibize z nalepkam lahko kdo objavil tu gor...kajti tudi doma imamo rumeno ibizo (2003) pa hmal bom 18 str pa morm mal frk na avtu nardit![]()
![]()
Ja paše pa kukr na kerm...na beli integri npr. je man ful lepo ....
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov