Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Nalepke za styling

Nalepke lepo zgledajo in dajo avtu poseben izgled
27
82%
Nalepke so nesmiselne stran vrzen denar
6
18%

Skupaj glasov : 33

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Stranske letvice

Napisal/-a seat Po okt 06, 2003 9:04 pm

Mam en problem,na avto mam namen dat Komparetovo nalepko cez cel bok,pa mi je reku,da nej najprej pobarvam stransko letvico,zdej pa moj problem,a mogoce ma kdo izkusnje z seat vozili in letvicamiVW polo ma baje letvico na cepke za seata pa nevem ce je na cepke ni problema ce je pa prilepljena bo pa k***a saj nocem poskodovat laka Kaj naj naredim :?: :!: :?:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po okt 06, 2003 9:07 pm

Kle je en problem - zdle sm pogruntov, da pomoje to zgleda dobr sam na svetlmu avtu... Prosm, na kolenih, da me kdo prepriča da to ni res... Js mam namreč temn avto...
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po okt 06, 2003 9:50 pm

na audiju vem da je prišraufana...
morš dol panelo vzet in jo od znotraj odšraufat :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Po okt 06, 2003 10:03 pm

Pugi je napisal/-a:Kle je en problem - zdle sm pogruntov, da pomoje to zgleda dobr sam na svetlmu avtu... Prosm, na kolenih, da me kdo prepriča da to ni res... Js mam namreč temn avto...

Sej majo 3 barve: crno za na svetle avte, srebrno za na temne avte pa eno tako sivo barvo (grafitno) ki pase na svetle in temne avte.

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Po okt 06, 2003 10:04 pm

Pugi sej bi pasal na tvojga :wink:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Re: Stranske letvice

Napisal/-a Tommo To okt 07, 2003 8:27 pm

seat je napisal/-a:Mam en problem,na avto mam namen dat Komparetovo nalepko cez cel bok,pa mi je reku,da nej najprej pobarvam stransko letvico,zdej pa moj problem,a mogoce ma kdo izkusnje z seat vozili in letvicamiVW polo ma baje letvico na cepke za seata pa nevem ce je na cepke ni problema ce je pa prilepljena bo pa k***a saj nocem poskodovat laka Kaj naj naredim :?: :!: :?:

Ja na SEAT-ih so pri enih prilepljene pri enih pa na čepke. Prilepljene so na CORDOBA-h in IBIZA-h od letnika 1994 do 2003, nova IBIZA in CORDOBA na čepke, na LEON-ih in AROSA-h so na čepke, star TOLEDO in nov na čepke in ALHAMBRA na čepke.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

stranske letvice

Napisal/-a seat To okt 07, 2003 9:01 pm

No jst mam novo ibizo l.2003 sam modelno leto je pa 2002.No dejte povejte a se na rumeni ibizi podajo crne letvice a nej jih pobarvam.Sicer nalepko samo bi se dalo malo kombinirat.Doma mam sliko,ki mi jo je naredil kompare,za vzorec morm rect de so kr strokovnjaki na tem podrocju majo kr dobre zamisli kako nalepke uskladit z barvo avta in ker motiv bi najbolj pasal.Slika ki mi jo je poslal Kompare je ze zdej oci trgajoca :shock:
Sam v zivo bo pa se lepsa.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Re: stranske letvice

Napisal/-a Fiat Tipo Sr okt 08, 2003 5:56 am

seat je napisal/-a:No jst mam novo ibizo l.2003 sam modelno leto je pa 2002.No dejte povejte a se na rumeni ibizi podajo crne letvice a nej jih pobarvam.Sicer nalepko samo bi se dalo malo kombinirat.Doma mam sliko,ki mi jo je naredil kompare,za vzorec morm rect de so kr strokovnjaki na tem podrocju majo kr dobre zamisli kako nalepke uskladit z barvo avta in ker motiv bi najbolj pasal.Slika ki mi jo je poslal Kompare je ze zdej oci trgajoca :shock:

Ja objav jo da bo še nas "trgal".

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Re: stranske letvice

Napisal/-a Tommo Sr okt 08, 2003 7:14 pm

seat je napisal/-a:No jst mam novo ibizo l.2003 sam modelno leto je pa 2002.No dejte povejte a se na rumeni ibizi podajo crne letvice a nej jih pobarvam.Sicer nalepko samo bi se dalo malo kombinirat.Doma mam sliko,ki mi jo je naredil kompare,za vzorec morm rect de so kr strokovnjaki na tem podrocju majo kr dobre zamisli kako nalepke uskladit z barvo avta in ker motiv bi najbolj pasal.Slika ki mi jo je poslal Kompare je ze zdej oci trgajoca :shock:

Če mene vprašaš, :roll: bi jih 100% prebarval v rumeno oz. v barvo avta. :vrum
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Sr okt 08, 2003 7:40 pm

Slikce slikce!!!! Tole tud mene zanima!

Dej prosm če se le da mi lahko pošles tud na mail: ibiza16v@volja.net
TNX! :pivo

LP
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Sr okt 08, 2003 8:25 pm

Letvice vsekakor na rumeno! ( oz barvo avta)
Kar se pa nalepk tice koker na kerem avtu. Ce je avto porihtan feltne spuscen... pol tud nalepke nardijo videz ala Fast and the furious. Ce pa hoces dat gor sam nalepke pa pomoje skoda dnarja.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če okt 09, 2003 5:55 pm

Viper123 je napisal/-a:Slikce slikce!!!! Tole tud mene zanima!

Dej prosm če se le da mi lahko pošles tud na mail: ibiza16v@volja.net
TNX! :pivo

LP

Viper123 na mail sem ti poslav vzorce,ki mi jih je naredil Kompare.Se posebej mi je vsec
prvi vzorec kjer je na sliki bik.Kaj pa tebi???? :?:
Kaksen avto mas pa ti :?:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če okt 09, 2003 6:01 pm

Če bi se dalo bi bil ful veseu da bi to sliko tvoje ibize z nalepkam lahko kdo objavil tu gor...kajti tudi doma imamo rumeno ibizo (2003) pa hmal bom 18 str pa morm mal frk na avtu nardit :lol: :lol:

Ja paše pa kukr na kerm...na beli integri npr. je man ful lepo ....

Lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

letvice

Napisal/-a seat Če okt 09, 2003 6:08 pm

A mi lahka kdo pove kok naj objavim sliko na forumu pol mu jo lahko posljem na mail pa naj jo da kdo gor ce zna mene ful f**a ne morm jo spravt gor(sliko mislim :oops:
da ne bo kdo kej pregresnega mislu :shock: )

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če okt 09, 2003 6:10 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Če bi se dalo bi bil ful veseu da bi to sliko tvoje ibize z nalepkam lahko kdo objavil tu gor...kajti tudi doma imamo rumeno ibizo (2003) pa hmal bom 18 str pa morm mal frk na avtu nardit :lol: :lol:

Ja paše pa kukr na kerm...na beli integri npr. je man ful lepo ....

Lp

dej napis mi mail na PM pa ti posljem na mail slikce ti povem da fuuuul dobro zgleda ceprav to v resnici zgleda se lepse.

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Če okt 09, 2003 7:21 pm

SEAT hvala za mail!! :pivo

Evo sem si drznu kar sam objaviti sliko(sized)! :D SEAT upam, da nisi jezen! :wink:

Slika

Hehe! Prva je res dobra! :har

Sam vozim tudi ibizo 2003!

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

stranske letve

Napisal/-a seat Če okt 09, 2003 7:32 pm

A ne da taprvi vzorec z bikom trga gate ej men je ful vsec res je neki extra ampak zahvala gre pa podjetju CARTATTO Kompare iz Mengsa res so strokovnjaki in jih pripoocam vsem ki hocejo avto polepsat.Zadeve se lotjo s posluhom in z veliko mero idej :lol: :lol: :lol
Viper123 nisem jezen dej napis mi kako ti je zadeva vsec.Kaksne barve pa imas Ibizo
Ej a mas kej spedenano. :?: :shock:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če okt 09, 2003 7:43 pm

U zakon zadevca....posebi prva ja :)

a ta ibiza na sliki je tvoja?

pri nas imamo lih tako (stella rumeno) ibizo, sam da ima 15 col litke.

Lp :wink: :wink: :wink:

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Če okt 09, 2003 8:43 pm

1.4 16v sencno siva. Za enkrat vse stock. Pomlad mogoce ALU 16" ali pa 17" in pa nizanje. Zelja je tud MS Design komplet, samo ni $$ :cry: .

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

letvice

Napisal/-a seat So okt 11, 2003 8:23 am

Ja ta ibiza na sliki je moja nalepke pa pridejo zdej gor sam se se nisem odlocu kero vsak mi je reku da bik najbolj pase ker je tut seat spanski avto :wink: Ja sej sm jst tut hotu lite feltne dat gor sam ene rabim za zimske gume pa bom letos leto prevozil kar z zeleznimi feltnami itak pa drugo leto spomladi pridejo gor lita platisca.Sam letos je pa $$ zmanjkalo saj sem vse prihranke porabu za avto :roll: :wink:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov