A mislite da bi ble te stopalke za kaj?
Aluminijasti set stopalk debeline 5 mm in prevlečenih s smirkovim papirjem.
AVX je napisal/-a:Malo off. Left foot breaking sm enkrat probval, pa mi je ABS zagrabuops: Sm z obrazom obstal na volanu, ko je to zagrablo
AVX je napisal/-a:špar styling. Oziroma kokr tam neki vidim ne bo zdj več špar styling, bo kr Spedenaj styling![]()
Katastrofalne so. Sori, samo jz takih stvari nebi nikol v avto montiral. Pa je lahka pozlačeno, al pa kire koli barve, ko se to ne bi znašlo v mojmu avtu.
off: Pa še spletna stran je tut, eh. Tuning Žarnica, bom vprašu direktorja te firme, če bom dobu kej konjev iz teh Tuning žarnic. Aja aja se opravičujem direktorju, te žarnice so navite. So stunane, imajo več watow al voltov, zaradi posebnega stekla, pa posebne zlitine v sami žarnici, ki je bila zamenjana z prejšno.
FreaK_22 je napisal/-a:AVX je napisal/-a:špar styling. Oziroma kokr tam neki vidim ne bo zdj več špar styling, bo kr Spedenaj styling![]()
Katastrofalne so. Sori, samo jz takih stvari nebi nikol v avto montiral. Pa je lahka pozlačeno, al pa kire koli barve, ko se to ne bi znašlo v mojmu avtu.
off: Pa še spletna stran je tut, eh. Tuning Žarnica, bom vprašu direktorja te firme, če bom dobu kej konjev iz teh Tuning žarnic. Aja aja se opravičujem direktorju, te žarnice so navite. So stunane, imajo več watow al voltov, zaradi posebnega stekla, pa posebne zlitine v sami žarnici, ki je bila zamenjana z prejšno.
Vidim ,da ti ni lahko fant...![]()
Sicer pa najdi mi od OMP-ja stopalke v šparu pametnjakovič...
Stopalke so čisto OK ,edino upam ,da ti bodo tolko funkcionalne kot zgledajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost