Kak pa boš plačal in kak je z dostavo(baje samo do Graza)?gtilook je napisal/-a:kaj pravite če bi platišča vzel preko ebaya???
lenivec je napisal/-a:fare je napisal/-a:Kak pa boš plačal in kak je z dostavo(baje samo do Graza)?gtilook je napisal/-a:kaj pravite če bi platišča vzel preko ebaya???
in zakaj bi bla dostava samo do graca? kaj dalje je pa stena zazidana al kaj? saj nismo več v jugoslaviji..... kak boš plačal? tak kot pri vseh ostalih ebay nakupih z paypalom....
zakaj se eni oglašate če sploh nimate pojma kaj je ebay.
drugače pa glede nakupa zakaj pa ne če je cena prava. če se ti s poštnino izide ceneje kot pri nas pol kupiš, če je višje nekupiš.
fare je napisal/-a:Kak pa boš plačal in kak je z dostavo(baje samo do Graza)?gtilook je napisal/-a:kaj pravite če bi platišča vzel preko ebaya???
spaceone je napisal/-a:No, sigurno ne vsi trgovci pošiljajo v Slovenijo, to je res.
Z Nemci ni problemov, tudi če nima zapisano, se lahko dogovriš in ti pošlje. Drugačne izkušnje imam z Britanci, ki pa ponavadi sploh ne pošiljajo v Evropo, kaj šele v Slovenijo.
spaceone je napisal/-a:No, sigurno ne vsi trgovci pošiljajo v Slovenijo, to je res.
Z Nemci ni problemov, tudi če nima zapisano, se lahko dogovriš in ti pošlje. Drugačne izkušnje imam z Britanci, ki pa ponavadi sploh ne pošiljajo v Evropo, kaj šele v Slovenijo.
eljuero je napisal/-a:
Zanimivo, torej niti ne pošiljajo po Angliji![]()
Ronin je napisal/-a:Ok, mene pa zanima, ce se ksna zadeva poskoduje ali pa to ni tisto kar si pricakoval....kaj potem? Posljes nazaj, placas nek strosek postnine, tista oseba ti pa vrne dnar?
Ronin je napisal/-a:Ok, mene pa zanima, ce se ksna zadeva poskoduje ali pa to ni tisto kar si pricakoval....kaj potem? Posljes nazaj, placas nek strosek postnine, tista oseba ti pa vrne dnar?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost