Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Depo svetila

Napisal/-a Slicker Če avg 20, 2009 7:36 pm

Sicer ne paše tole v podforum styling, ker gre za nadomestek originala, ampak ni kam drugam dat. Uglavnem zanima me če ima kdo izkušnje z depojevimi svetili. Kakšna je kvaliteta in svetilnost, se rosijo, pride voda v njih? Zanimam se drugače za tale del ker ga faking nikjer ni mogoče dobit pr nas rabljenega, za ene original meglenke pa ne dam 180€. http://www.silux.si/spletna-trgovina-si ... ory_id=250

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če avg 20, 2009 7:50 pm

jst mam depo luci na svojem in sem zadovoljen.svetijo dobro.zarosile se mi pa se niso.to da niso hella al pa bosch al valeo je itak jasno.so pa ok.jaz sem zadovoljen
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če avg 20, 2009 7:55 pm

Na vectri A smo eno luč menjali z Depo-jevo, namesto originalne Bosch, ker je ta pač bila razbita. Kar se tiče svetilnosti, nisem opazil neke razlike. Niti je nisem mogel prav primerjati, saj je že druga original Boscheva luč bila stara in mi ni bilo prav za primerjati novo vs. staro. Je pa za tiste pol leta, preden smo prodali avto, vseeno dobro služila.
Se pa je opazila velika razlika v estetiki izdelave. Govorim o ohišju, o tem kako je odlita plastika. Na pogled je tako kot da bi glino skupaj napocal. Tudi pri nosilcih se lahko zgodi, da bo treba kaj podlagati. Rosila pa se še kljub temu ni.

Ker imaš meglenko za zamenjat, to pomoje ni kritično kakor žarometi. Lahko kar mirno nabaviš te. Razen če si en izmed tistih ki si z njimi svetijo ob jasni noči.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Če avg 20, 2009 7:58 pm

meglenke sem prižgal 2x odkar imam ta avto. morjo pa bit zaradi estetike. tak da kako svetijo me ubistvu sploh ne zanima, samo če se bojo pa rosile pa da bo voda not stala me pa zna precej znervirat.

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Pe avg 21, 2009 6:03 am

jst sm mel tud depo luči na golfu pa so se mi rosile, dolker jih nism dal narazen pa orng zasilikonov vse skup

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] Pe avg 21, 2009 2:58 pm

Na Polotu dva mesca stare angel eyes in zgleda tak kot da pokajo!
Na cliotu pa pol leta in isto pokajo! Obojne so depotove!
Zgleda pa tak kot da pokajo od znotraj

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Pe avg 21, 2009 3:08 pm

Zelo slabe izkušnje z omenjenimi lučmi. Rosenje,pokanje,slaba plastika itd..
AMPAK:
Luči so dobre če jih sam "pomodificiraš" beri dokončaš izdelek.Treba je luč prgledat kaj "ji ni jasno", če je tesnilo ok ..itd. Sam svoj mojster pa bo luč dobra.
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Pe avg 21, 2009 5:39 pm

sem kupil depojeve meglenke. če se bojo rosile al karkol da bi blo narobe v enem letu mi je prodajalec zagotovil da mi jih bojo zamenjali, tako da sem se na podlagi tega odločil. pa tut kar vredu izgledajo na prvi pogled.

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Pe avg 21, 2009 7:41 pm

mene pa zanima, ko eni tolk grajate kvaliteto teh luči, če lahko en pokaže sliko kako zgledajo te napake. jih imam namen nabavit za oktavijo, ker so zelo poceni.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe avg 21, 2009 7:54 pm

No nekaj mi ni jasno: ali te že vi menjali žaromete in meglenke, ker CLIO, VECTRA IN VSI GOLFI imajo HELLINA SVETILA , ko govorite da imete depo?!

Uporabniški avatar
Hydro_freak
Nov uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Hydro_freak Pe avg 21, 2009 9:24 pm

Tako kot so že predhodniki povedali, jas opažam slabšo svetilnost, rošenje, tako pri sebi, kot pri kolegu!

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Pe avg 21, 2009 10:09 pm

Eh kaj se jajčkate.....jaz mam prednji luči obe zamenjani pa čisto enako svetijo kot original....pa rosijo se tudi ne :roll: :roll: kaj te tolko komplicirate, to tak al tak po možnosti delajo na istih orodjih....samo pač te toto nalepko hella ne stisnejo gor

Uporabniški avatar
bobi11
Novinec

Kraj: Dolenjske toplice

Napisal/-a bobi11 Pe avg 21, 2009 10:25 pm

osebno odsvetujem depo luči, namreč veliko delam z avtomobili, ter kar se tiče teh luči opažam da je največji problem že pri konektorjih ker ne sedelo lepo, ponavadi potem še žarnice ne delajo, rosijo,... uglavnm raje par € več pa vzet valeo ali kaj v tem rangu
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov