Uuu, krizaRejmiK je napisal/-a:js mam homolomo dimenzijo gum 195/45/15,na avtu sem imeu 175/55/15 in sem padel na izrednem teh.pregledu,ter pokasiral 417€ kazni in reg.tablce so mi odvzel..tko da js ti svetujem da gres na en teh.pregled in uprašaš kako je s tem,pomoje boš najlazje zvedu use kar te zanima
..
lp
Ja to bi rad, samo pnevmatiko oz. njeno dimenzijo homologiral. Platišča imam noter že vpisana.lp.nevermind je napisal/-a:Mislim, da platišče tukaj ''ne igra vloge'', pač če guma paše gor na platišče (seveda, če je ista cola).
Mora biti točna dimenzija gum napisana v kartončku (v tem primeru 185-60-15 in 195-55-15). Tako, da tukaj rabiš samo homologirat pnevmatiko.
Ker npr. na 6J platišče gre 195 in 185 široka guma gor.
Za jeklene pa ne piše nič v hom. kartončku (vsaj pri meni ne).
Naj nekdo napiše, ki točno ve kako gre s tem.
Sem pa tudi preveril na Porseju in ni mi druge sem ujet z presekom 55 tak da je konec z komplikacijo.lp.odprti clio je napisal/-a:Mogoče sm neumn, ampak zakaj si delaš težave z dimenzijo 185/60 R15, če maš lahko še naprej 195/55 R15? Razlike v udobju niti ni, kot tudi ni extremne razlike v legi na cesti... Plus se mi zdi, da je dimenzija, ki jo maš homologirano (195) mičkn bl pogosta, kar bi se znal malenkostno tud na ceni pnevmatik poznat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost