Kot že rečeno v naslovu, če kdo pozna proizvajalca in model teh felten bi bil zelo hvaležen za kakršne koli informacije
Oziroma, če ima še kdo kak predlog za 17" feltne z robom (ampak morajo obstajati v 4x108)
Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Hvala, tudi jaz sem ravno minuto nazaj ponesreči odkril tole Pismo samo so mi delovale 17" so pa zgleda 16" glede na to da ne obstajajo večje za p206...Ve kdo še za kakšne 17" v 4x108 (pa da so vsaj približno tako lepe kot te Keskin)?
Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
težko boš dobil 17" na rob kot so keskin ali kaj podobnega z razmakom 4x108 bi blo treba kakšne distančnike nardit na 5 vijakov pol je pa izbira veliko večja!
@Dark Vader, hvala vendar mi tak stil ne potegne. Mora biti "razvejana" feltna če je na rob, drugače mi ne deluje prav.
@cky2k, ja vem da bo bolj težka najti kaj na 4 vijake ampak se mi ne mudi, imam še celo zimo časa. Tem adapterjem pa osebno ne zaupam in bi si s tem pokvaril veselje do vožnje, ker bi me konstantno malo skrbelo
Edit: Dark vader vidim, da si dodal še slik, bom si še to pogledal
Lp
Zadnjič spremenil =ZiAn=, dne Sr nov 25, 2009 1:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
MatejW je napisal/-a:16ke mas tud dotz mugello, ki niso svoht... niso pa 17 :S
Jup vem, samo če bi gledal 16" potem bi kupil Keskin KT4
Dark Vader je napisal/-a:
No tele sem tudi gledal, pa še Dotz je dokaj priznana firma, razmak sem našel tudi 4x108 v 17"... Če bo obstajal še TUV, potem spadajo v ožji izbor
Lp
Sem gledal tudi na DOTZ-u pa TUV-a za 17col ni bilo za tvoj avto Bi moral malo ponaredit. :P .
Jaz sem kupil felne prek e-bay-a pa nisem imel nobenih problemov.
http://www.shrani.si/f/1Y/1j/PG9umuJ/img1021.jpg