cky2k je napisal/-a:to je tudi mene zanimalo ker ko sem kupil avto nisem dobil zraven kartončka rad pa bi homologiral platišča in dimenzijo pnevmatik avto pa je 95 letnik...ali lahko to opraviš še kje drugod al moraš na lpp v Lj ali na rti v MB
AgitatoR je napisal/-a:A niso bli homologacijski kartončki kot obvezni uvedeni v drugi polovici leta 1997 ?
_B3yBo_ je napisal/-a:dej prosm sporoc. ker mam dva avta starejsa in oba brez kartoncka pa bi rd kar nekaj zadev homo. in sem tudi slisal da je treba prvo neka potrdila dobit od uvoznika pol pa sele da lahko homologiras zadevo, da prej pa zavrnejo
_B3yBo_ je napisal/-a:pomeni recimo si dal druge fedre, auspuh gor si sel tja homologiral in je bilo to to?
upam da je to res
_B3yBo_ je napisal/-a:dej prosm sporoc. ker mam dva avta starejsa in oba brez kartoncka pa bi rd kar nekaj zadev homo. in sem tudi slisal da je treba prvo neka potrdila dobit od uvoznika pol pa sele da lahko homologiras zadevo, da prej pa zavrnejo
lisko je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:dej prosm sporoc. ker mam dva avta starejsa in oba brez kartoncka pa bi rd kar nekaj zadev homo. in sem tudi slisal da je treba prvo neka potrdila dobit od uvoznika pol pa sele da lahko homologiras zadevo, da prej pa zavrnejo
Po novem je tak zaj? Ker jaz sem dva avta ( 92 in 90 letnik) homologiral pa me noben niti vprašal ni za kartonček.....pač plačaš novega in ti ga dajo oni.
Grega_ je napisal/-a:Pred parimi leti sem tudi jest rihtal kartonečk ker ga ni bilo zraven ko sem kupil avtomobil (rabljen). Vendar ga nisem dobil kar tako na LPP. Moral sem dobiti kopijo kartona o prvem tehničnem pregledu kjer piše št. homolagacije (to sem dobil na UE kjer je bil avto prvič registriran oz. prijavljen, pa še prijazni so bili), in s ta karton sem moral poslati na uvoznika ki mi je izdal tisti stari mali kartonček, na LPP so mi po priložitvi tega vpisali predelave in dali novi kartonečk (takšne kot je sedaj). Za znoret, ampak sem kar hitro uredil vse skupaj, upam da je sedaj lažje in drugače priti do njega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov