Ma ne dam niti €, kak se pa te reči dol potrgajo a je treba kaj greti steklo ali pa gre normalno dol al kak?lp._BiStRi_ je napisal/-a:Niso glupi, pač zakon je zakon.
Zapelji se do nekoga ki temni stekla, ti bo naredil papirje, nalepil nalepke ne stekla, potem pa pojdi delat tehnični tja kjer imajo tudi homologacije, saj boš mogel prvo naresti homologacijo, šele potem ko bo vpisano pa bo možno opraviti tehnični pregled...
Seveda to ne boš čakal, zato moraš nekoga nahecat, da ti malo pogleda skozi prste, ponavadi se da (samo bog ne daj da greš na LPP), da plačaš vpis v homologacijski kartonček, pa obenem narediš še tehničnega, kartonček poštempljan pa kasneje dobiš po pošti...
Poskusi se zmenit, da če vložiš homolomo, da te spustijo čez...
p.s. strošek bo vse skupaj okoli 60 EUR z vpisom v kartonček.
lancia hf je napisal/-a:Odvisno je kako je zatemnjena, ali prelepljena. Sem dosti o tem pisal, pa mi noben ni verjelda brez €€€ ne morš/nesmeš imeti marsičesa
fare je napisal/-a:Ja so me zavrnili na tehničnem zaradi folij na zadnjih šipah.
lp.
Ok.tnx.lp.MacTron je napisal/-a:@lancia hf:
off: Nisi dojel prejsnjega sporocila... napisal si, da si ti pisal in da ti nihce ni verjel... s tem si pa pomesal kompletno vse in hkrati tu zelis zopet zavajati z nekim 1000 stranmi.. a bistvo je bilo ravno v tvojem opozorilu zavajanja... poleg tega pa niti do sedaj nisi dojel prejsnje teme z vsemi zakoni in obrazlozitvami.
@fare: Dovolj bo nekega znasanja nad nic hudega slutecim AMZSjevim delavcem ali kolektivu... sam si si kriv, ce ne znas preveriti vse dokumentacije in glede na to, da je nisi se ni potrebno sedaj tu znasati. Fant na AMZS ti je dal 3 dni za popravek torej ne bos dal ponovno 32€, pac pa je se vedno zajeto za prvi pregled. Brez nepotrebnga besedicenja dalje. Mimogrede se pa ZE navadi dajati teme v prave koticke
Ja točno tak je bil postopek. Tist ki mi je naredil to uslugo pa računa zadevo na tak "partizanski" način. Je pa vse pač "legalno" razen tega da so filije bile dejansko nalimane nekje v Nemčiji. Samo stvar je v tem da ne bom na ves glas trobil kje sem to naredil, če je pa komu nuja in da bo rabil pa mu povem na zs.lp._BiStRi_ je napisal/-a:Papirje sem že jst v zgornjem postu napisal kako pridobiš na popolnoma legalen način: stopiš do nekoga ki temni stekla, ti nalepi nalepke, spiše papirje, greš vložit homologacijo...vse umetnost...
Dejansko te stane homologacija, izdelava papirja in tehnični pregled isto ali manj, kot stane če nekoga podkupiš, da ti "naredi" tehnični pregled...pa konec koncev imaš vpisano v homolomo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov