Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

tadej4477
Nov uporabnik

ebay naročilo

Napisal/-a tadej4477 So feb 06, 2010 11:24 am

Kot vidite iščem nekoga ki bi bil toliko dober, da bi zame nekaj naročil iz ebay-a. Prosim zato, ker nimam izkušenj s tem, ter se malo bojim. Če je kdo naj pove, bo plačana usluga.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So feb 06, 2010 12:03 pm

od kod si, kaj kupuješ, kako vrednost, od kakega prodajalca (powe user)?

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So feb 06, 2010 12:13 pm

Malo več podatkov ja, čim prej pa sam registrirati na ebay in urediti paypal račun. Začneš z malimi nakupi in si potem že razčistiš pojme kako in kaj. Plačuješ pa preko paypala da imaš še njihovo zaščito.

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Če jul 08, 2010 1:59 pm

jaz bi tud rabil nekoga, ki bi preko njega nabavil robo .. gre se za majhno vrednost do 30€, seveda placam vnaprej :) nekoga iz MB ali okolice!

sicer sam kopujem preko ebaya, ampak imam problem z paypal racunom, rabim pa cim hitreje.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 08, 2010 2:35 pm

Na PMju imas mojo stevilko se od zadnjic, ko sem ti pisal za tisto halo, napisi mi SMS, se dobima na kavici, pogledama, kupima, placam in voila :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jul 28, 2010 11:02 am

Jst bi tudi prosil,če bi mi kdo hotu neki naročit iz angleškega ebay-a
Korajžni maš pm :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2010 4:18 am

Ce kdo karkoli rabi iz ebaya, naj se javi ma PM, nimam nobene provizije, zahtevam pa placilo kupnine vnaprej. Dostava na vas naslov.

DonGaspari
Nov uporabnik

Napisal/-a DonGaspari Pe avg 20, 2010 10:26 am

Naročanje prek e-baya pa res ni nč groznga... tko, da se ne rabš nč bat... razn, če naročaš iz .de in ne znaš nemšk ;) Drgač pa paypal acc pa gasa ;) pa fajn je prebrat cel opis 'just in case' pa 100x prepričat se če je res za tvoj avto. Dostava je hitra, ker se gre trgovcem za čim bolšo oceno. Vseeno pa je fajn najdt enga k ma že dobro tm nad 98% ;)
Kaj se pokvari, kako pogosto ter koliko stane popravilo.
http://www.avtopritozbe.net/

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe avg 20, 2010 1:39 pm

Eni ljudje bojo ostali v kameni dobi in jih bo vedno strah. Jaz pravim fuc k them naj kupujejo stvari v Sloveniji po 50% visjih cenah, mi pa bomo pac kupovali in uzivali dobre cene in dobro robo :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe avg 20, 2010 2:32 pm

lenivec je napisal/-a:če pa je folk tolkokrat nategnjen in jim identiteto vkradejo pol pa kr dnar zgineva iz kartic ipd. :lol:

Aha, to pa je druga stvar.

Danes neham z spletnim bancnistvom!

:roll: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Pe avg 20, 2010 6:53 pm

sam uporabljam za te namene debetno kreditno (viso electron) in ko nameravam kaj kupiti si naložim denar ... ni straha, da bo kdo dol kradel oz. naredil minus.

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Pe avg 20, 2010 9:48 pm

ja že, samo s kartico se marsikaj plačuje, ne samo ebay roba via paypal. mislil sem glede uporabe kartic in varnosti na sploh.

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon Pe avg 20, 2010 10:34 pm

eljuero je napisal/-a:sam uporabljam za te namene debetno kreditno (viso electron) in ko nameravam kaj kupiti si naložim denar ... ni straha, da bo kdo dol kradel oz. naredil minus.

podpis pod tole. Pri meni ista situacija. Ko kaj naročam , položim denar in takoj trgajo. Tako da je skos pozitivna nula :lol:
Se mi zdi da je še najboljša tale visa elektron, ker če je limit, človeka kaj hitro zamika kakšna stvar na ebayu. :roll:
Pa še neke zlorabe ne mora biti , čeprav mislim , da kar je preko paypala, ni problema.
lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So avg 21, 2010 8:37 am

Kaj si vi polagate pa kam ?

Sam imam Viso Electron, in vse kar placujem z njo mi avtomatsko trga iz racuna ki ga imam na Abanki. Koliko je na racunu, toliko lahko placas z Viso. Nikamor si ne rabim nic polagat. Sej pa placo/stipendijo/bilokaj prejemas na racun iz katerega potem placujes, ali ne ?
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So avg 21, 2010 11:42 am

Courage, mišljeno je da imaš dva ločena računa enega za internetno poslovanje in enega za tekočo porabo (plača, trgovina itd.). Tudi sam isto počnem, ker ne mislim imeti računa z mesečnimi prihodki povezanega z (čeprav zelo majhno) možnostjo, da gre kaj narobe.

Preprosto mi je lažje in tudi dosti bolj varno pogledati kaj želim kupiti, odpreti abanet in prenesti potrebno količino denarja z enega na drug račun. Ko kupim, tudi če gre kaj narobe na računu ni nič denarja, razen tistih par evrov za plačevanje uporabnine abaneta.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So avg 21, 2010 1:26 pm

Ah daj lenivec ne posplošuj, seveda da so možnosti natega tudi po naši dragi podalpski državici, vendar če paziš se jim lahko hitro izogneš... Glede preverjenega pa ne vem, ker razen poročil in BBC1 televizije bolj ne gledam, je pa dejstvo da smo samo ljudje in ljudje delamo napake.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon So avg 21, 2010 1:44 pm

Kakor je rekel =ZiAn= . Na nlb imaš račun da ti plačo nakazujejo, abanko ( visa elektron ) , pa za plačevanje prek spleta. V tem smislu je mišljeno , si nakazati denar , tik preden se kaj naroči. Se mi zdi ta še najbolj ''varen'' način, pa ne da me je strah da mi bo kdo spraznil račun...paypal + visaelektron ( ne-kreditna )
lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost