Kakšna omembe vredna razlika napram plastičnim?Dejc82 je napisal/-a:Za Golfa VI sem dobil pri pooblaščencu alu počivalnik za nogo za 16eur ter alu stopalke za 10 eur/kos, kar se mi ne zdi pretirano visoka cena. Malo se pozanimaj pri pooblaščencih za VAG, drugače pa imaš veliko izbire na netu na raznih tuning&styling straneh.
ledi je napisal/-a:Torej naročil bi rad te stopalke z tisto ploščo na kateri počiva noga za golf IV. Klical sem na pooblaščenca za VW in nikakor ne morejo najti v katalogu te opreme. Mi lahko prosim kdo pomaga, kje bi jih lahko dobil v sloveniji in za koliko, da vidim če se mi jih splača naročit preko e-bayja
lp
madpanter je napisal/-a:ledi je napisal/-a:Torej naročil bi rad te stopalke z tisto ploščo na kateri počiva noga za golf IV. Klical sem na pooblaščenca za VW in nikakor ne morejo najti v katalogu te opreme. Mi lahko prosim kdo pomaga, kje bi jih lahko dobil v sloveniji in za koliko, da vidim če se mi jih splača naročit preko e-bayja
lp
Stopalke:
kataloška 8N1 064 200 -- Cena v sloveniji 31.20€
Počivalo za noge:
kataloška številka 1C1864777 cena 37.10€
Upam da bo mal pomagalo ti pri iskanju na servisu v katalogu
P.S.: Zahvala Dulesu iz VW foruma od kjer sem dobil slike in kataloške cifre.
madpanter je napisal/-a:ledi je napisal/-a:Torej naročil bi rad te stopalke z tisto ploščo na kateri počiva noga za golf IV. Klical sem na pooblaščenca za VW in nikakor ne morejo najti v katalogu te opreme. Mi lahko prosim kdo pomaga, kje bi jih lahko dobil v sloveniji in za koliko, da vidim če se mi jih splača naročit preko e-bayja
lp
Stopalke:
kataloška 8N1 064 200 -- Cena v sloveniji 31.20€
Počivalo za noge:
kataloška številka 1C1864777 cena 37.10€
Upam da bo mal pomagalo ti pri iskanju na servisu v katalogu
P.S.: Zahvala Dulesu iz VW foruma od kjer sem dobil slike in kataloške cifre.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov