zerozero je napisal/-a:ima mogoče kdo distančnike na cliotu 2..zanima me kk pride..rečmo d bi dau na usako stran 10mm..če ma kdo pa d ma slikan naj da prosim gor da vidim kako je očitna razlika..
pskoda je napisal/-a:zerozero je napisal/-a:ima mogoče kdo distančnike na cliotu 2..zanima me kk pride..rečmo d bi dau na usako stran 10mm..če ma kdo pa d ma slikan naj da prosim gor da vidim kako je očitna razlika..
Ti odsvetujem, ker nimajo sredinskega nosilca, mislim da je 12mm min
scirocco12 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:zerozero je napisal/-a:ima mogoče kdo distančnike na cliotu 2..zanima me kk pride..rečmo d bi dau na usako stran 10mm..če ma kdo pa d ma slikan naj da prosim gor da vidim kako je očitna razlika..
Odvisno od katerega proizvajalca kupiš distančnike. Od H&R imajo 10mm že centrirni rob, tako, da se splača dati kakšen evro več in imaš kvalitetno stvar, zraven pa dobiš tudi certifikat(zaradi homologacije).
Širina distančnika je odvisna kakšen ET imaš na platišču. Manjši je bolj je platišče širjeno na zunanji rob in potem takem rabiš manjšo debelino distančnikov in obratno!
Dj Big imaš pm!
zerozero je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Sam jih nimam. Pride pa razlika ja. Spet odvisno kake feltne maš gor. Uzadi grejo 20mm komot spredi pa 15mm. Če boš kupoval vzami take da imajo nek papir da je kvaliteta ok.
gor mam tomasonke..bom vrjetn pol rabu nove šraufe ali pač??
Doc_ je napisal/-a:
tisti rob je prav brezveze, ti je samo v pomoč za namestitev platišč...
kaj veste kolko kg zdržijo vijaki???
alanq4 je napisal/-a:Zamaknjeno pesto? Kam kako? Čudno se mi zdi to
u glavnem premo sm dol spulu zarad tega ker je bla zamaknjena 6mm u levo kar je bolezen teh cliotou (do zdej še pr usakmu k sm gledu je bla zamaknjena)... no to sm rešu tko da sem tiste puše na katerih je prema vpeta na karoserijo preprešu 3mm u desno
dox je napisal/-a:moreš pa tudi vediti da majo zamaknjeno zadnjo pesto za 6mm nekje v desno. jaz sem imel 20mm gor pa je rajsalo je bilo preveč. zdaj bom dal podrejat na 10mm in 15 mm, tako da mislim da bo to glih potem nekje isto. aja imam pa 16ke pa 195 gumo.
scirocco12 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:zerozero je napisal/-a:ima mogoče kdo distančnike na cliotu 2..zanima me kk pride..rečmo d bi dau na usako stran 10mm..če ma kdo pa d ma slikan naj da prosim gor da vidim kako je očitna razlika..
Odvisno od katerega proizvajalca kupiš distančnike. Od H&R imajo 10mm že centrirni rob, tako, da se splača dati kakšen evro več in imaš kvalitetno stvar, zraven pa dobiš tudi certifikat(zaradi homologacije).
Širina distančnika je odvisna kakšen ET imaš na platišču. Manjši je bolj je platišče širjeno na zunanji rob in potem takem rabiš manjšo debelino distančnikov in obratno!
Dj Big imaš pm!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov