ru14 je napisal/-a:Eni pravijo, da se po določenem času posedajo, kar posledično uniči amortizerje.
Kako je s tem?
ru14 je napisal/-a:Če dam vgraditi lokalnemu majstru, kakšen dokument naj mi izpiše? Je to kak obrazec?
Tuv vzmeti imajo, potrebujem še izpis o opravljeni optiki, je to vse ali še kaj?
Hvala in
Lp
ludbe je napisal/-a:ru14 je napisal/-a:Če dam vgraditi lokalnemu majstru, kakšen dokument naj mi izpiše? Je to kak obrazec?
Tuv vzmeti imajo, potrebujem še izpis o opravljeni optiki, je to vse ali še kaj?
Hvala in
Lp
za homologacijo potrebuješ Tüv, potrdilo o strokovni vgradnji in potrdilo o optični nastavitvi podvozja(optika)
207sport je napisal/-a:ludbe je napisal/-a:ru14 je napisal/-a:Če dam vgraditi lokalnemu majstru, kakšen dokument naj mi izpiše? Je to kak obrazec?
Hvala in
Lp
za homologacijo potrebuješ Tüv, potrdilo o strokovni vgradnji in potrdilo o optični nastavitvi podvozja(optika)
obrazec o strokovni vgradnji pa dobiš na firmi kjer boš homologeral (avto krka,LPP,...)
optiko moraš pa naredit (amzs al pa kjer kol)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov