Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
kikicerar
Nov uporabnik

Kraj: okolica domžal

homologacijski kartonček

Napisal/-a kikicerar Ne mar 07, 2010 6:08 pm

živjo.. mene pa zanima kaj moram nardit ker sem zgubil homologacijski kartonček...? že vnaprej hvala za odgovore.. lp :D :) P.S. rabim za renault laguno...

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne mar 07, 2010 6:26 pm

ti si novi lastnik lagune, ki jo maš v avatarju?

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po mar 08, 2010 1:20 pm

Sveže informacije, poklič na 01 5822 707 (LPP) pa ti bojo povedali, da rabiš prometno pa 36€ pa se zglasiš pri njih in ti v roku nekaj dni zrihtajo.

A je sploh nujno potreben homologacijski kartonček, če imaš avto original? 36€ ni tako malo...
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po mar 08, 2010 1:47 pm

Blinder je napisal/-a:Sveže informacije, poklič na 01 5822 707 (LPP) pa ti bojo povedali, da rabiš prometno pa 36€ pa se zglasiš pri njih in ti v roku nekaj dni zrihtajo.

A je sploh nujno potreben homologacijski kartonček, če imaš avto original? 36€ ni tako malo...

Če ima laguno vsaj malo podobno tisti na sliki,pol sigurno rabi kartonček.....razen če je made in Japan :lol:

Uporabniški avatar
kikicerar
Nov uporabnik

Napisal/-a kikicerar Po mar 08, 2010 7:14 pm

sj zto ga rabim ker je kr zlo podobna laguna kot je na sliki.. hwala za odgovore.. lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po mar 08, 2010 9:03 pm

kikicerar je napisal/-a:sj zto ga rabim ker je kr zlo podobna laguna kot je na sliki.. hwala za odgovore.. lp

res? jaz sem pa mislil, da je bolj podobna tisti laguni po kateri si spraševal še pod drugim nickom na a.com in katero so vsi sku**ali ... no ali pa se motim @mojstr ;)

Uporabniški avatar
kikicerar
Nov uporabnik

Napisal/-a kikicerar Sr mar 10, 2010 8:05 pm

adis je napisal/-a:
kikicerar je napisal/-a:sj zto ga rabim ker je kr zlo podobna laguna kot je na sliki.. hwala za odgovore.. lp

res? jaz sem pa mislil, da je bolj podobna tisti laguni po kateri si spraševal še pod drugim nickom na a.com in katero so vsi sku**ali ... no ali pa se motim @mojstr ;)

???????? neeee,ta laguna na sliki je moja, na forum sem se pa zdj prjavu k mi je frend povedu d je vidu sliko moje lagune na tem forumu,sam jst jo še nisem nikjer vidu...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr mar 10, 2010 9:30 pm

kikicerar je napisal/-a:
adis je napisal/-a:

???????? neeee,ta laguna na sliki je moja, na forum sem se pa zdj prjavu k mi je frend povedu d je vidu sliko moje lagune na tem forumu,sam jst jo še nisem nikjer vidu...

glej...enkrat si že bil ban-an z forumu in če bo potrebno boš tudi tokrat

tu imaš link do teme kjer je bila predstavljena laguna:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=20
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost