Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...
-

kikicerar
- Nov uporabnik
-
- Kraj: okolica domžal
Napisal/-a kikicerar Ne mar 07, 2010 6:08 pm
živjo.. mene pa zanima kaj moram nardit ker sem zgubil homologacijski kartonček...? že vnaprej hvala za odgovore.. lp

P.S. rabim za renault laguno...
-

gaši
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Šentilj
Napisal/-a gaši Ne mar 07, 2010 6:26 pm
ti si novi lastnik lagune, ki jo maš v avatarju?
-

Blinder
- Mojster foruma
-
- Kraj: Obala
Napisal/-a Blinder Po mar 08, 2010 1:20 pm
Sveže informacije, poklič na 01 5822 707 (LPP) pa ti bojo povedali, da rabiš prometno pa 36€ pa se zglasiš pri njih in ti v roku nekaj dni zrihtajo.
A je sploh nujno potreben homologacijski kartonček, če imaš avto original? 36€ ni tako malo...
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
-

Gorch
- Novinec
-
Napisal/-a Gorch Po mar 08, 2010 1:47 pm
Blinder je napisal/-a:Sveže informacije, poklič na 01 5822 707 (LPP) pa ti bojo povedali, da rabiš prometno pa 36€ pa se zglasiš pri njih in ti v roku nekaj dni zrihtajo.
A je sploh nujno potreben homologacijski kartonček, če imaš avto original? 36€ ni tako malo...
Če ima laguno vsaj malo podobno tisti na sliki,pol sigurno rabi kartonček.....razen če je made in Japan

-

kikicerar
- Nov uporabnik
-
Napisal/-a kikicerar Po mar 08, 2010 7:14 pm
sj zto ga rabim ker je kr zlo podobna laguna kot je na sliki.. hwala za odgovore.. lp
-

adis
- Uporabnik
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a adis Po mar 08, 2010 9:03 pm
kikicerar je napisal/-a:sj zto ga rabim ker je kr zlo podobna laguna kot je na sliki.. hwala za odgovore.. lp
res? jaz sem pa mislil, da je bolj podobna tisti laguni po kateri si spraševal še pod drugim nickom na a.com in katero so vsi sku**ali ... no ali pa se motim @mojstr

-

kikicerar
- Nov uporabnik
-
Napisal/-a kikicerar Sr mar 10, 2010 8:05 pm
adis je napisal/-a:kikicerar je napisal/-a:sj zto ga rabim ker je kr zlo podobna laguna kot je na sliki.. hwala za odgovore.. lp
res? jaz sem pa mislil, da je bolj podobna tisti laguni po kateri si spraševal še pod drugim nickom na a.com in katero so vsi sku**ali ... no ali pa se motim @mojstr

???????? neeee,ta laguna na sliki je moja, na forum sem se pa zdj prjavu k mi je frend povedu d je vidu sliko moje lagune na tem forumu,sam jst jo še nisem nikjer vidu...
-

adis
- Uporabnik
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a adis Sr mar 10, 2010 9:30 pm
kikicerar je napisal/-a:adis je napisal/-a:kikicerar je napisal/-a:sj zto ga rabim ker je kr zlo podobna laguna kot je na sliki.. hwala za odgovore.. lp

???????? neeee,ta laguna na sliki je moja, na forum sem se pa zdj prjavu k mi je frend povedu d je vidu sliko moje lagune na tem forumu,sam jst jo še nisem nikjer vidu...
glej...enkrat si že bil ban-an z forumu in če bo potrebno boš tudi tokrat
tu imaš link do teme kjer je bila predstavljena laguna:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=20
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost