Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

kje bi mi naredil plastiko...

Napisal/-a sporty Po okt 27, 2003 9:24 am

Živjo, mene sam neki zanima. Na skuterčku (sej vem da ni za sm ampak sm mislu da boste znal pomagat) mam zadi plastiko z blatnikom. Zdej jes bi blatnik dou dol, sam ga nebi odrezov (in posledično razrezov :? ). Zj sm razmišlu da bi mi nekdo naredo novo plastiko brez blatnika (pa še v barvi vozila bi bla :lol: )... zj fazerja sm že poklicu, sam je reku da tako male stvari nebi delu :cry: . Kje bi mi lohko naredil tako plastiko in če se komu približno sanja koliko bi me koštala (je cca 40cm kvadratnih)?

Pa še neki, tiste k so si sami delal viper črte (tehnoboy, monster-D...), bi prosu če mi luhko povejo, kje se dobi material? Da nebom kšn samolepiln paper gor tlaču k se mi bo stopil od vode...

HVALA in lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po okt 27, 2003 9:27 am

kpa čeb dal aluminjasto "ploščico" (nvem ka sploh mislš) , pa jo preštrihaš pa isto zgleda... :)

jest k sm na mojmu blatnik odtrgu k sm fuknu, sm pol alumionjasto dal gor, pa je ql zj... :) tud če pade, se sam skrivi... :P
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov