seat je napisal/-a:Jst ti svetujem,da tega ne delaš in pustiš nekaj dostojnosti pravim GTI verzijam,ker roko na srce pravi GTI-ji pol zgubijo tisto žlahtnost,če temu lahko tako rečemo.
Nevem zdaj sem drugačnega mnenja kot sem bil včasih in nevem kaj imate od fejkanja močnejših modelov,če hočeš met GTI kupi GTI ne pa fejkat z kakim kavnim mlinčkom GTI-ja,ker ne sede.Pa ne zj bit užaljen to je le moje mnenje.
GTI je lep in mu pač pristoji tisto nekaj malo žlahtnosti,ki jo imajo ti avtomobili.
Drugače pa ti odbijači in pragovi polepšajo avto to se pa strinjam.Zj orginal ti bo vrjetno mnogo predrag poliester pa..... nevem jst sm reku,da ga nikol več na dam na avto.
FLINK je napisal/-a:seat je napisal/-a:Jst ti svetujem,da tega ne delaš in pustiš nekaj dostojnosti pravim GTI verzijam,ker roko na srce pravi GTI-ji pol zgubijo tisto žlahtnost,če temu lahko tako rečemo.
Nevem zdaj sem drugačnega mnenja kot sem bil včasih in nevem kaj imate od fejkanja močnejših modelov,če hočeš met GTI kupi GTI ne pa fejkat z kakim kavnim mlinčkom GTI-ja,ker ne sede.Pa ne zj bit užaljen to je le moje mnenje.
GTI je lep in mu pač pristoji tisto nekaj malo žlahtnosti,ki jo imajo ti avtomobili.
Drugače pa ti odbijači in pragovi polepšajo avto to se pa strinjam.Zj orginal ti bo vrjetno mnogo predrag poliester pa..... nevem jst sm reku,da ga nikol več na dam na avto.
Vecina golfov "GTI" je traktorjev-ker si je lastnik omislil paket. Zato to ni nic cudnega. Je pa res, da potem GTI izgubi tisti pravi čar...
matej1357 je napisal/-a:tut men mal čudno zgleda oblika gti pa dizelpo moje je to napaka tovarne.Ne zgleda da je ista oblika pravi GTI ter samo oprema gti. Zakaj pa niso naredili tako kot ima BMW ali Mercedes. Pri BMW-ju mas lahko M-paket samo izgleda drugace kot pravi M.Isto je pri AMG paketu in AMG-ju. Samo zakaj pa ne bi imel lep avto pa tudi če nimaš neke hude masine, vazno da ti je vsec
~toMmy~ je napisal/-a:matej1357 je napisal/-a:tut men mal čudno zgleda oblika gti pa dizelpo moje je to napaka tovarne.Ne zgleda da je ista oblika pravi GTI ter samo oprema gti. Zakaj pa niso naredili tako kot ima BMW ali Mercedes. Pri BMW-ju mas lahko M-paket samo izgleda drugace kot pravi M.Isto je pri AMG paketu in AMG-ju. Samo zakaj pa ne bi imel lep avto pa tudi če nimaš neke hude masine, vazno da ti je vsec
Saj ni GTI opreme, so samo pravi GTI-ji. Maš pa GT verzije, ki so spredaj zelo podobne jetti, samo da imajo masko v črni barvi namesto krom. Nisem prepričan, mislim pa, da je pri teh treh odbijač v osnovi čisto isti, razlika pa le v maski in mrežicah. Zadnji podaljšek je pa podoben GTI-jevem, s tem da nima nujno vidnega izpuha, odvisno od motorizacije.
Ima pa VW tudi v ponudbi optični paket, podobno kot npr. BMW in Mercedes, in sicer R-line.
vojkostar je napisal/-a:nevem kaj moralizirate glede GTI maske tud jst bi si jo gor dav, pa magar če dam pol SDI črke gor nalimat, orginalna maska je pač silo grda, kaj si pa vi mislite o pravem/ nrepravem GTI mi pa dol visi, važn da men sede GTI look
in model je uprašov če ma pojma kdo kako se to zadevo gor da in ne a paše to vsakmu avtu al ne...konc koncev kupiš TDI 170 chip na 200 in imaš toliko konj kot GTI ter več navora
~toMmy~ je napisal/-a:Načeloma nimam toliko proti GTI izgledu, vendar je večinoma pomankljivo izveden, avtor pa tudi ne omenja menjave podaljška zadnjega odbijača. Takšna delna predelava potem deluje neskladno in zame osebno smešno.
Res je, da ima 5ka v osnovni izvedbi bolj kot ne beden sprednji odbijač, kot je bilo praktično pri vseh generacijah golfov. Na srečo so se pri 6ki že v osnovi malo bolj "izprsili".
Zaradi izgleda sem omenil zanimivo alternativo, GT ali jettin sprednji konc in zadnji podaljšek od GT-ja. Osebno bi se tako lotil 5ke, originalen lep in skladen izgled.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov